De què parlo?‎ > ‎

Xerrades adreçades a FAMÍLIES


L’afectivitat no apareix com un géiser en l’adolescència: ens preparem des del naixement!
I com hem de viure-ho i educar-ho els pares?

Amb R de Respecte (convivint amb la gent, desmuntant l'assetjament)

Els nostres fills són passius, agressius o assertius? Les situacions d’assetjament (bullying) tenen greus conseqüències, però podem prevenir-ho, ajudant els nostres fills des d’una perspectiva constructiva i positiva, per conviure amb la gent, desmuntant l’assetjament!

A Què Podem Jugar? (passar-ho bé amb els fills de 3 a 10 anys)

Una xerrada-taller plena de jocs i propostes –moltes d’elles “de sempre”- per aprendre a compartir estones “mortes” amb els nostres fills i convertir-les en moments joiosos... i educatius!

Canta i Conta! (contes i cançons per a petits i mitjans)

“No sé cantar” “No sé explicar contes”... No és veritat! Veniu i ho farem tots junts i sortireu de la xerrada amb recursos i ganes de cantar i contar als vostres fills!

Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col.le!)

Eines, estratègies, propostes i recursos (i un pla de 8 punts!) per ajudar els fills en els seus estudis, tinguin l’edat que tinguin i tingueu l’edat que tingueu i, pel camí, passar-ho bé i entendre’ns tots una mica més!

Coneixeu el llibre de la xerrada?

Com Fer de la Lectura una Aventura (i no una tortura!)
Bones notícies sobre la lectura, i com pot arribar a fascinar-nos, i com evitar “torturar” els nostres fills, i els Drets dels Lectors, i una colla d’actituds que fomentaran la lectura a casa nostra!

Comunicació Pares-Fills en l'Adolescència (30 Manaments per Tractar amb Adolescents)
De veritat no ens expliquen “res”? I per què? Com són els adolescents? Estratègies... i 30 “manaments” en el Multicàleg del tracte amb l’adolescent “rabiós”!


Comunicació Assertiva en Família... i arreu! (comuniquem-nos amb tots els sentits!)

Ens comuniquem amb gestos, amb paraules i sense paraules... Descobrim els secrets de la comunicació assertiva: útil en família i eficaç amb tothom!

Contra les Drogues: Família i Escola!
Un tema delicat abordat des d'una perspectiva constructiva,
pensant en tot el que podem prevenir i en tot el que podem proposar als nostres joves. Contra les drogues,
Família i Escola poden marcar la diferència!

Il.lusió i Entusiasme en Família... i arreu!
Entusiasme pel present, Il.lusió pel futur... Dos secrets per viure bé en família, evitant Pessimisme, Tristesa, Consumisme, Insatisfacció... Dos secrets per aplicar a tots els àmbits de la vida!

No Us Baralleeeu..! (germans ben avinguts)
Gelosia, Enveja, Rivalitat... És això el que caracteritza les relacions dels nostres fills? Una bateria d’estratègies perquè s’estimin... i ho sembli! 

Els vostres fills estan a punt d’entrar a P3? O a P4? O a P5? Esteu patint? Una proposta de cinc vocals per fer un munt de petits canvis poderosos, i aprofitar la saviesa de les auques per descobrir que podeu ser Pares i Mares de P3... sense Estrès!

Potser no ens agrada pensar en l’adversitat i el dolor, però no podem “estalviar” el dolor, i quan aquest és ben viscut, fa els nostres fills més forts, més autònoms i també més sensibles i amb una millor autoestima!

Relació Família-Escola (Circulars, Reunions, Entrevistes i Whatsapps)

Des de la circular perduda al whatsapp incendiari, hi ha relació a diari, i pot resultar un obstacle... o un instrument molt poderós que contribuieixi a l’educació de fills i filles.

Una xerrada per a nosaltres, pares i mares, perquè sapiguem afrontar les preocupacions sense que se’ns mengin, perquè siguem més feliços i portem felicitat al nostre voltant... començant per la nostra família!

Surfejarem pels TICoceans, salvarem la bretxa generacional, descobrirem els manaments del FamiTICàleg, i desfarem tòpics sobre les Noves Tecnologies i els nostres fills.

Els nostres valors fonamentals... quins són i què en fem? Els transmetem, els inculquem, els fem descobrir..? Som referència per als nostres fills, també en els valors!

· x e r r a d e s   p e r   v i u r e   i   c e l e b r a r   l a   f e ·