Ensenyo Escrivint, Dibuixant... i Xerrant!

SEGUIU-ME A LES XARXES I CONTACTEU AMB MI!

Viviu l'Advent amb pregADVENT!

24 pregàries i activitats per esperar Jesús amb alegria, en un llibre ple de visual thinking i esperit nadalenc!

Cada dia, el relat, una pregària i una activitat (dinàmica, joc, reflexió...) a partir de personatges, situacions i escenaris del pessebre.

Un llibre per viure el camí cap al Nadal en família, a l'escola o a la catequesi.

👉 Aconseguiu aquí el llibre!

¡Vivid el Adviento con rezADVIENTO!

¡24 oraciones y actividades para esperar a Jesús con alegría, en un libro repleto de visual thinking y espíritu navideño!

Cada día, el relato, una oración y una actividad (dinámica, juego, reflexión...) a partir de personajes, situaciones y escenarios del belén.

Un libro para recorrer el camino hacia el portal en familia, en la escuela o en la catequesis.

👉 ¡Conseguid aquí el libro!

L'últim article a l'Ara Criatures (28/11/20)

I aquí molts altres articles!

XERRADES PER A FAMÍLIES, ESCOLES I EMPRESES

Descarregueu-vos els tríptics:

En aquest web podreu saber una mica de mi, de què parlo en les meves xerrades, què he escrit, per on paro amb les meves activitats, i si tot plegat no us desanima, potser voldreu posar-vos en contacte amb mi perquè us ensenyi, us escrigui, us dibuixi... o us xerri!

En aquesta mateixa pàgina trobareu documents descarregables que us poden ajudar: Com Aconseguir les Millors Xerrades per al Nostre Públic, un document que he preparat amb molt carinyo, amb pautes i recursos per aconseguir, organitzar i realitzar les xerrades als vostres centres, Xerrades amb públic: 7 trucs... i una actitud! on descobrireu com fer que les xerrades que organitzeu llueixin amb la sala plena. També podeu accedir a les moltes i bones conferències del Servei de Conferències de la CCAPAC (entre d'altres hi ha les meves, esclar!). Bé, i no oblideu que teniu també els tríptics de les meves xerrades per a Famílies, per a Alumnes, per a Mestres i per a Empreses per aquest curs (que al cap i a la fi aquest és el meu web!)

NOVETAT! "ESPERANÇA DESPRÉS DE LA COVID-19"

LLIBRE "ESPERANÇA DESPRÉS DE LA COVID-19"

He escrit un dels capítols d'aquest llibre coral, publicat per Claret, on onze professionals parlem des de la nostra experiència laboral i humana, sobre com s’ha viscut la malaltia o com està influenciant en el nostre camp i quina expectativa de canvi, d’esperança n’hi ha desprès de la pandèmia.

(Podeu comprar el llibre aquí. Una part dels beneficis es destinarà a Càritas)

30 MANAMENTS PER TRACTAR AMB ADOLESCENTS

30 manaments per tractar amb adolescents

Un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu "És que no ens explica res!" i en canvi l'adolescent pensa: "No paren de preguntar... No callen mai!".

30 manaments per tractar amb adolescents recull, esclar, manaments tan significatius com Comptaràs fins a 10... o fins al número que calgui, Evitaràs dir-li el que tu feies a la seva edat, si no és que t'ho pregunta, Recordaràs que l'adolescent fonamentalment menja, dorm i s'arrossega o el bàsic Recordaràs com et senties tu quan eres adolescent.

30 manaments per tractar amb adolescents inclou un munt d'il.lustracions, exemples, anècdotes i recursos que el converteixen en un llibre dinàmic i proper, perquè pugueu aplicar-ho tot, encara que sigueu papes-caixa-d'eines i mames-sismògraf!

Trobareu el llibre a les llibreries i també el podeu comprar per Internet, aquí.