Ensenyo Escrivint, Dibuixant... i Xerrant! / Enseño Escribiendo, Dibujando... ¡y Charlando!

Potser sí que les xerrades presencials estan difícils, però a distància podem fer bones conferències i bona formació. Seguiu-me a les xarxes i ho veureu / Las charlas presenciales están difíciles, pero a distancia podemos hacer buenas conferencias y buena formación. Seguidme en las redes y lo veréis:  
Twitter @juanjofdezsola
Instagram @juanjofdezsola
Facebook @JuanjoFernandezSola

I no dubteu en contactar per la missatgeria de les xarxes o per correu electrònic (info@juanjofernandez.com) per a qualsevol consulta o proposta / Y no dudéis en contactar por la mensajería de las redes o por correo electrónico (info@juanjofernandez.com) para cualquier consulta o propuesta.

L'últim article a l'Ara Criatures (8/8/20)
LLIBRE "ESPERANÇA DESPRÉS DE LA COVID-19"


He escrit un dels capítols d'aquest llibre coral, publicat per Claret, on onze professionals parlem des de la nostra experiència laboral i humana, sobre com s’ha viscut la malaltia o com està influenciant en el nostre camp i quina expectativa de canvi, d’esperança n’hi ha desprès de la pandèmia.
(Podeu comprar el llibre aquí. Una part dels beneficis es destinarà a Càritas)

"XERREM-NOS" ONLINE!

Conferència "Ser Més Feliços per Ser Millors Pares i Mares" per a l'AMPA de l'Escola Arrels (Solsona) / Conferencia "Ser Más Felices para Ser Mejores Padres y Madres" para el AMPA de la Escuela Arrels (Solsona).


Webinar "Com tractar amb adolescents confinats i desconfinats", organitzat per la FECC amb el suport de Santillana. / Webinar "Cómo tratar con adolescentes confinados y desconfinados", organizado por la FECC con el patrocinio de Santillana.


Xerrada "Afectivitat i Sexualitat per a totes les edats" per a l'AFA FEDAC Sant Andreu. La presencialitat online és possible! / Charla "Afectividad y Sexualidad para todas las edades" para la AFA FEDAC Sant Andreu. ¡La presencialidad online es posible!
SEMPRE ÉS BON MOMENT PER ENCARREGAR XERRADES I FORMACIÓ PER A FAMÍLIESALUMNESEDUCADORS i EMPRESES!

Ensenyo Escrivint, Dibuixant... i Xerrant! Aquests quatre verbs defineixen les meves activitats professionals: ensenyo (en diferents accions formatives), escric (ficció i no ficció), dibuixo (aplicant el #visualthinking amb documentació i facilitació gràfica)... i xerro (molt!) impartint conferències i xerrades.

En aquest web podreu saber una mica de mide què parlo en les meves xerrades, què he escrit (i què penso escriure també), per on paro amb les meves activitats, les coses que penso i, si tot plegat no us desanima, potser voldreu posar-vos en contacte amb mi perquè us ensenyi, us escrigui... o us xerri!

En aquesta mateixa pàgina trobareu documents descarregables que us poden ajudar: Com Aconseguir les Millors Xerrades per al Nostre Públic, un document que he preparat amb molt carinyo, amb pautes i recursos per aconseguir, organitzar i realitzar les xerrades als vostres centres, Xerrades amb públic: 7 trucs... i una actitud! on descobrireu com fer que les xerrades que organitzeu llueixin amb la sala plena. Bé, i no oblideu que teniu també els tríptics de les meves xerrades per a Famílies, per a Alumnes, per a Mestres i per a Empreses (que al cap i a la fi aquest és el meu web!)Un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu "És que no ens explica res!" i en canvi l'adolescent pensa: "No paren de preguntar... No callen mai!".

30 manaments per tractar amb adolescents recull, esclar, manaments tan significatius com Comptaràs fins a 10... o fins al número que calgui, Evitaràs dir-li el que tu feies a la seva edat, si no és que t'ho pregunta, Recordaràs que l'adolescent fonamentalment menja, dorm i s'arrossega o el bàsic Recordaràs com et senties tu quan eres adolescent.

30 manaments per tractar amb adolescents inclou un munt d'il.lustracions, exemples, anècdotes i recursos que el converteixen en un llibre dinàmic i proper, perquè pugueu aplicar-ho tot, encara que sigueu papes-caixa-d'eines i mames-sismògraf!

Trobareu el llibre a les llibreries i també el podeu comprar per Internet, aquí.