Ensenyo, Escric... i Xerro!

Curs 18-19: XERRADES PER A FAMÍLIESALUMNESEDUCADORS I EMPRESES!

Ensenyo, Escric... i Xerro! Aquests tres verbs defineixen les meves activitats professionals: ensenyo (en diferents accions formatives, especialment adreçades a claustres), escric (ficció i no ficció)... i xerro (molt) impartint conferències i xerrades.

 
En aquest web podreu saber una mica de mide què parlo en les meves xerrades, què he escrit (i què penso escriure també), per on paro amb les meves activitats, les coses que penso i, si tot plegat no us desanima, potser voldreu posar-vos en contacte amb mi perquè us ensenyi, us escrigui... o us xerri!

En aquesta mateixa pàgina trobareu documents descarregables que us poden ajudar: Com Aconseguir les Millors Xerrades per al Nostre Públic, un document que he preparat amb molt carinyo, amb pautes i recursos per aconseguir, organitzar i realitzar les xerrades als vostres centres, Xerrades amb públic: 7 trucs... i una actitud! on descobrireu com fer que les xerrades que organitzeu llueixin amb la sala plena. També podeu accedir a les moltes i bones conferències del Servei de Conferències de la CCAPAC (entre d'altres hi ha les meves, esclar!). Bé, i no oblideu que teniu també els tríptics de les meves xerrades per a Famílies, per a Alumnes, per a Mestres i per a Empreses per aquest curs (que al cap i a la fi aquest és el meu web!)Un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú
, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu "És que no ens explica res!" i en canvi l'adolescent pensa: "No paren de preguntar... No callen mai!".

30 manaments per tractar amb adolescents recull, esclar, manaments tan significatius com Comptaràs fins a 10... o fins al número que calgui, Evitaràs dir-li el que tu feies a la seva edat, si no és que t'ho pregunta, Recordaràs que l'adolescent fonamentalment menja, dorm i s'arrossega o el bàsic Recordaràs com et senties tu quan eres adolescent.

30 manaments per tractar amb adolescents inclou un munt d'il.lustracions, exemples, anècdotes i recursos que el converteixen en un llibre dinàmic i proper, perquè pugueu aplicar-ho tot, encara que sigueu papes-caixa-d'eines i mames-sismògraf!

Trobareu el llibre a les llibreries i també el podeu comprar per Internet, aquí.

pregADVENT, 24 pregàries i activitats per esperar Jesús amb alegria! 

En aquest llibre hi trobareu textos i dibuixos que han estat pregats a casa nostra i també utilitzats en formacions per a mestres i catequistes. Cada pregària té la mateixa estructura: títol, dia, dibuix, relat, pregària i proposta d’activitat (un joc, una manualitat, una reflexió...). Encara que es tracta de pregàries adreçades a nens i nenes de primària (fins als 10 anys), poden servir per a moltes edats, i en qualsevol cas, són pregàries per compartir a casa en família, a classe, amb els companys o la catequesi amb tot el grup, i sempre amb l’acompanyament dels familiars, mestres o catequistes.

Podeu adquirir-lo fent clic aquí