Ensenyo Escrivint, Dibuixant... i Xerrant!

SEGUIU-ME A LES XARXES I CONTACTEU AMB MI!

"Mirava els meus alumnes i els deia: "No us conec de res… i això és fantàstic!" I els explicava que, els hagués anat com els hagués anat a l'EGB, jo no en sabia res (i era veritat!), i que a partir d'aquell moment podrien ser qui sempre havien volgut ser. I molts d'ells aprofitaven aquella oportunitat, i descobrien que podien deixar d'estar al marge del camí de la seva vida per passar a recórrer-lo amb esforç i orgull. "

L'últim article a l'Ara Criatures (18/9/21)

I aquí molts altres articles!

XERRADES PRESENCIALS I ONLINE

A la teva escola, auditori o sala d'actes, amb totes les mesures de seguretat... o des de casa teva, amb tota comoditat!

En el meu canal de youtube trobaràs diverses mostres de com són les meves xerrades online, i aquí mateix tens quatre exemples. No dubtis en contactar amb mi per a qualsevol consulta o per contractar-ne alguna.

Perquè una xerrada no soluciona un "tema", però per a tot tema hi ha una bona xerrada!

PARES I MARES SENSE ESTRÈS

COM TRACTAR AMB ADOLESCENTS CONFINATS I DESCONFINATS

SER MÉS FELIÇOS PER SER MILLORS PARES I MARES

LA VACUNA DE L'AUTOESTIMA

XERRADES PER A FAMÍLIES, ESCOLES I EMPRESES

Descarregueu-vos els tríptics:

En aquest web podreu saber una mica de mi, de què parlo en les meves xerrades, què he escrit, per on paro amb les meves activitats, i si tot plegat no us desanima, potser voldreu posar-vos en contacte amb mi perquè us ensenyi, us escrigui, us dibuixi... o us xerri!

NOVETAT! "ESPERANÇA DESPRÉS DE LA COVID-19"

LLIBRE "ESPERANÇA DESPRÉS DE LA COVID-19"

He escrit un dels capítols d'aquest llibre coral, publicat per Claret, on onze professionals parlem des de la nostra experiència laboral i humana, sobre com s’ha viscut la malaltia o com està influenciant en el nostre camp i quina expectativa de canvi, d’esperança n’hi ha desprès de la pandèmia.

(Podeu comprar el llibre aquí. Una part dels beneficis es destinarà a Càritas)

30 MANAMENTS PER TRACTAR AMB ADOLESCENTS

30 manaments per tractar amb adolescents

Un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu "És que no ens explica res!" i en canvi l'adolescent pensa: "No paren de preguntar... No callen mai!".

30 manaments per tractar amb adolescents recull, esclar, manaments tan significatius com Comptaràs fins a 10... o fins al número que calgui, Evitaràs dir-li el que tu feies a la seva edat, si no és que t'ho pregunta, Recordaràs que l'adolescent fonamentalment menja, dorm i s'arrossega o el bàsic Recordaràs com et senties tu quan eres adolescent.

30 manaments per tractar amb adolescents inclou un munt d'il.lustracions, exemples, anècdotes i recursos que el converteixen en un llibre dinàmic i proper, perquè pugueu aplicar-ho tot, encara que sigueu papes-caixa-d'eines i mames-sismògraf!

Trobareu el llibre a les llibreries i també el podeu comprar per Internet, aquí.