Ensenyo Escrivint, Dibuixant... i Xerrant!

SEGUIU-ME A LES XARXES I CONTACTEU AMB MI!

Si dius que ets un "boomer"... és que ho ets!

"Els adolescents han de poder distingir-se dels adults: en la seva música, en els seus pentinats, en el seu vestuari, en les seves xarxes socials, en el seu llenguatge… No és fàcil ser adolescent en aquesta època, quan els adults ens apropiem dels seus signes d'identitat i envaïm els seus espais físics… i metafísics."

L'últim article a l'Ara Criatures (1/5/21)

I aquí molts altres articles!

XERRADES PRESENCIALS I ONLINE

A la teva escola, auditori o sala d'actes, amb totes les mesures de seguretat... o des de casa teva, amb tota comoditat!

En el meu canal de youtube trobaràs diverses mostres de com són les meves xerrades online, i aquí mateix tens quatre exemples. No dubtis en contactar amb mi per a qualsevol consulta o per contractar-ne alguna.

Perquè una xerrada no soluciona un "tema", però per a tot tema hi ha una bona xerrada!

PARES I MARES SENSE ESTRÈS

COM TRACTAR AMB ADOLESCENTS CONFINATS I DESCONFINATS

SER MÉS FELIÇOS PER SER MILLORS PARES I MARES

LA VACUNA DE L'AUTOESTIMA

XERRADES PER A FAMÍLIES, ESCOLES I EMPRESES

Descarregueu-vos els tríptics:

En aquest web podreu saber una mica de mi, de què parlo en les meves xerrades, què he escrit, per on paro amb les meves activitats, i si tot plegat no us desanima, potser voldreu posar-vos en contacte amb mi perquè us ensenyi, us escrigui, us dibuixi... o us xerri!

NOVETAT! "ESPERANÇA DESPRÉS DE LA COVID-19"

LLIBRE "ESPERANÇA DESPRÉS DE LA COVID-19"

He escrit un dels capítols d'aquest llibre coral, publicat per Claret, on onze professionals parlem des de la nostra experiència laboral i humana, sobre com s’ha viscut la malaltia o com està influenciant en el nostre camp i quina expectativa de canvi, d’esperança n’hi ha desprès de la pandèmia.

(Podeu comprar el llibre aquí. Una part dels beneficis es destinarà a Càritas)

30 MANAMENTS PER TRACTAR AMB ADOLESCENTS

30 manaments per tractar amb adolescents

Un llibre divertit, agradable i ple de sentit comú, que us ajudarà a entendre les dificultats de comunicació que poden sorgir quan els pares dieu "És que no ens explica res!" i en canvi l'adolescent pensa: "No paren de preguntar... No callen mai!".

30 manaments per tractar amb adolescents recull, esclar, manaments tan significatius com Comptaràs fins a 10... o fins al número que calgui, Evitaràs dir-li el que tu feies a la seva edat, si no és que t'ho pregunta, Recordaràs que l'adolescent fonamentalment menja, dorm i s'arrossega o el bàsic Recordaràs com et senties tu quan eres adolescent.

30 manaments per tractar amb adolescents inclou un munt d'il.lustracions, exemples, anècdotes i recursos que el converteixen en un llibre dinàmic i proper, perquè pugueu aplicar-ho tot, encara que sigueu papes-caixa-d'eines i mames-sismògraf!

Trobareu el llibre a les llibreries i també el podeu comprar per Internet, aquí.