Maatschappelijk initiatief heeft ruimte nodig

Korte pagina URL: http://tiny.cc/ymlxdz !

Maatschappelijk initiatief heeft ruimte nodig

Ruimte om te leven, ruimte om te werken. In onze gesprekken met de wethouder en de eigenaar de afgelopen dagen wordt die ruimte niet concreet. De vastgoedmarkt opgaan is voor ons geen optie’. Een beetje ruimte heeft al snel een huurwaarde van 2000 tot 4000 euro in de maand..exclusief.

Wij hebben de Gemeente Arnhem een heel concreet voorstel gedaan wat wij bij deze ook aan andere gemeenten doen;

Maak ons gebouwbeheerder en wijs ons panden toe zodat maatschappelijk initiatief, ook andere partijen, gehuisvest worden. Gebouwbeheerder zoals wij in die rol dat ook voor het voormalig Gemeentelijk depot aan de Bosweg in Arnhem hebben vervuld en de andere locaties van andere marktpartijen in de afgelopen jaren. Het is een budgetneutraal aanbod, het geeft ruimte aan maatschappelijk initiatief, wij hebben de nodige ervaring in dit werkveld. www.evsgebouwbeheer.nl


* Rond dit onderwerp organiseren wij verschillende meetings. Daarin zijn partijen, individuen, financierders, uitgenodigd samen te werken, een expertteam, om deze maatschappelijk wenselijke verandering te realiseren. Het gaat om een concrete aanpak.

* U kunt ons uitnodigen voor een gesprek of presentatie binnen uw organisatie. De insteek daarbij is praktisch overleg, mogelijkheden realiseren in ons huidige economische systeem. Uit ons geld denken komen+ natuur en waarden centraal stellen.

* EcoVrede bestaat tien jaar. Gaat onze samenleving maatschappelijk initiatief als belangrijk zien?

* Onze website laat u zien in welke werkvelden wij actief zijn en voor de duidelijkheid; dit is 100% vrijwilligerswerk sedert tien jaar. Onze samenleving is in transitie de vraag is waar onze waarden liggen als samenleving en de doelen. Helpt u mee?


Volg ons op de sociale media;

Onze websites vindbaar via; www.ecovrede.nl

Deel graag deze website www.evsgebouwbeheer.nl !