Erkenning als gebouwbeheerder

Wij hadden sedert 2016 een KLB erkenning die werd aangevraagd en gekregen in een traject van 1,5 jaar. Dit op verzoek van diverse partijen waarvoor wij beheer van panden hebben uitgevoerd of nog steeds uitvoeren. Hieronder de Gemeente Arnhem, Eusebius Parochie Arnhem en anderen. Wij kijken in ons werk bewust naar partijen die oog hebben voor een andere aanpak. Die zien dat het anders moet... en kan. Daar zijn wij voor; nieuwe mogelijkheden laten zien.

* In 2017 is deze erkenning ingetrokken om financiële redenen. Het bedrag dat wij als bijdrage per jaar moesten betalen liep in de duizenden euro's! Dat was teveel voor ons als non- profit. Andere oplossingen horen wij graag en staan wij voor open.

Zodoende gaan wij, met intussen ruim acht jaar ervaring in beheer van panden, verder op onze weg en nodigen wij u uit ons werk mee mogelijk te maken. Aanbod van locaties en gronden is welkom in de regio Arnhem (25 km), en in overleg, ook daarbuiten.

Wij weten hoe het werkt, wij kennen de relevante wet- en regelgeving en staan open voor uw aanbod in gebouwen en grond. Wat ons betreft is de kern dat het gaat om maatschappelijke meerwaarde.

Wij bieden diverse interessante mogelijkheden ook voor u die wij graag toelichten in een gesprek.

Maak een afspraak met een concreet voorstel! Contact

- een afspraak - beheerplan - advies op maat tav mogelijkheden met uw vastgoed - oriënterende rondwandeling door uw pandNodigen wij u uit contact met ons op te nemenNadere informatie EVS erkenningen:


EVS Gebouwbeheer Maatschappelijk Verantwoord Gebouwenbeheer Biedt u en de samenleving bijzondere extra waarden en mogelijkheden!