Dobro nam došli!


Dragi učenici, roditelji, kolege učitelji i svi ostali posjetitelji!

Mi smo bili 4. razred OŠ Rajić.  Sada smo na ljetnim praznicima, a uskoro postajemo 5. razred.

Ovo su naše razredne stranice. Na njima možete saznati tko smo mi, čime se bavimo, što učimo i radimo.

Možete vidjeti naše fotografije, pisane radove, prezentacije…Ako nam želite pisati adresa je:

mira.cuvidic@gmail.com                                                                                Upoznajte nas!

Potrudit ćemo se da i sljedeće školske godine uređujemo našu razrednu stranicu.Naša učiteljica dobiva novu generaciju učenika i  opet je u prvom razredu.

Njihova razrednu stranicu možete naći pod imenom Rajićki bistrići.    

Prijavili smo se na Reviju razrednih web stranica koju je organizirala Udruga učitelja razredne nastave ZVONO. Od  15. 8. omogućeno je posjetiteljima da daju svoj glas.
Ako vam se sviđa naša razredna stranica GLASUJTE ZA Rajićke bistriće  OVDJE. Glasovati možete do 30.08.2012.

15. 06. došao je najtužniji trenutak- trenutak rastanka. Kao što obično biva na rastancima, nije ni naš mogao proći bez suza. Učiteljicu su čekala brojna iznenađenja, pokloni...pa čak i pjesma o njoj. 25. 05. 2011. učenici  i učitelji OŠ Rajić bili su na izletu u Zagrebu i Krapini
 KRAPINA I ZG - SVE FOTOGRAFIJE
20. 05.  Bili smo na terenskoj nastavi u Prnjavoru Čuntičkom. 


FOTOGRAFIJE    PETRINJSKI RADIO  Pročitajte vijesti i  pogledajte nas na fotografijama

 Nastup folkloraša 30.04. 2011. na Godišnjoj skupštini DVD-a Rajić

 8. 04. 2010. Našu školu posjetili su članovi HRVATSKE UDRUGE ZA ŠKOLOVANJE PASA VODIČA I MOBILITET

Danijela Žganac, asistent edukator  i Kristina Šporčić, slijepa djevojka, upoznale su učenike od prvog do četvrtog razreda s ulogom pasa vodiča u pomoći slijepim osobama. Odgovorile su i na mnoga pitanja koja su im postavili naši radoznalci.Više fotografija                                                 Mi smo napisali                                                    Psi vodiči
                                                                              TERENSKA NASTAVA

30. 03. 2011. istraživači i matematičari bili su na terenskoj nastavi u ZG. Posjetili su: Autobusni kolodvor, Trg žrtava fašizma, Trg bana Jelačića, Trg Svetog Marka, Muzej Grada Zagreba i na kraju Cinestar centar - gladali smo 3D film Gnomeo i Julija.


Više fotografija
 Posjet Nezavisnoj televizijiNaši odlikaši posjetili su danas CENTAR Nezavisne televizije u Voloderu.  Ljubazni djelatnici toplo su nas dočekali, ugostili i upoznali s nastajanjem televizijskog programa. Naši domaćini bili su: urednica informativnog programa Maja, snimatelj Krunoslav te novinarke Renata i Iva. Bili smo u pravom pravcatom tv studiju, snimali smo Dnevnik, pisali vijest.
Najveće iznenađenje bio je susret s našom županicom Marinom Lovrić Merzel. Pozdravila nas je i na kraju susreta pozvala da dođemo u Županiju i posjetimo je. Zahvalili smo na pozivu i obećali da ćemo doći.          
                                   Gledajte nas večeras , 22. 03. 2011.  u  DNEVNIKU  NET  tv u 18 sati i 21 sat.

Najtoplije zahvaljujemo djelatnicima Nezavisne televizije na ovom nezaboravnom doživljaju.
Želimo im puno uspjeha u budućem radu!

  Sve fotografije                                


  

 HUMANITARNA AKCIJA

Učenici 4. razreda i njihova učiteljica Mira organiziraju humanitarnu akciju prikupljanja pomoći učenicima 4. razreda iz OŠ don Mihovila Pavlinovića Metković, koji su stradali u poplavi, u mjesecu prosincu 2010. godine.

Tko želi i može, neka tijekom idućeg tjedna donese u školu ono što želi pokloniti svojim prijateljima iz Metkovića: školski pribor, slatkiše, igračke, knjigu, novac ili nešto drugo.


                                                                      OŠ don Mihovila Pavlinovića Metković

                                              ŠKOLSKO NATJECANJE IZ MATEMATIKE  24. 01. 2011.

Danas je održano Školsko natjecanje iz matematike. Čestitam svima koji su sudjelovali na njemu jer su oni najbolji matematičari u svom razrednom odjelu. Posebne čestitke našoj Luciji, koja je pokazala zavidno znanje. Rezultati učenika 4. razreda su sljedeći:

                     1. mjesto - Lucija Jauk                2. mjesto - Martin Blažeković            3. mjesto - Petra MateškovćLucija je, sa svojih 46 bodova, pozvana na Županijsko natjecanje. Ove godine pozvano je samo 5 učenika, koji su imali najmanje 44 boda. Čestitamo Luciji, želimo joj mnogo uspjeha i žao nam je ostalih izvrsnih matematičara iz naše, ali i drugih škola, koji nisu prešli prag za Županijsko natjecanje. Ali ne gubite nadu, iduće školske godine opet imate šansu!


                                                         

Dragi učenici!

      Vi volite  istraživati, crtati, pisati pjesme i priče? Sigurno vam je najdraže dobro se zabaviti! Ako sam u pravu, onda  je ovo vaša prilika!

   Pozivam vas da se svojim radovima i vi aktivno uključite u izgradnju naše i vaše web stranice.

   Očekujem vaše prijedloge, teme o kojima biste željeli čitati, vaše pjesme, sastave ili prezentacije koje želite podijeliti s drugima.

Nadam se da će, uz vašu suradnju, naša razredna stranica rasti i biti ponos svima nama. 

                                                  Učiteljica Mira