Onze opleidingen STEM in de 2de graad

Hou je van chemie, laboactiviteiten en biochemische processen? Heb je oog voor detail en ben je theoretisch sterk? En wil je nadien graag verder studeren? Kies dan voor  Biotechnologische STEM-wetenschappen. Je krijgt een brede algemene vorming en focust op chemie, biologie, fysica, wiskunde en actuele ecologische en biotechnologische thema’s. Je besteedt veel aandacht aan de theorie en je leert problemen onderzoeken, analyseren en oplossen aan de hand van de wetenschap. Zo kan je later, na je hogere studies, aan de slag in de industrie. 

Hou je van chemie, laboactiviteiten en biochemische processen? Werk je graag nauwkeurig en heb je oog voor detail? En ben je er nog niet uit of je nadien meteen wil gaan werken of verder wil studeren? Dan is Biotechnieken een goede keuze. Je krijgt een brede algemene vorming en focust op wetenschappelijke vakken als chemie, fysica en wiskunde. Je krijgt veel theorie en praktijk. Je leert problemen onderzoeken, analyseren en oplossen aan de hand van de wetenschap. Zo word je de ideale labomedewerker of operator van morgen. 

Onze opleidingen STEM in de 3de graad

Je bent geprikkeld door natuur- en biotechnologische wetenschappen? Chemie, fysica en biologie zijn helemaal jouw ding, maar vooral STEM? Je bent onderzoekend ingesteld, om probleemoplossend aan de slag te gaan? Wiskundig aan de slag, dat zegt je wat? Ga dan snel eens kijken voor Biotechnologische en chemische STEM-wetenschappen!

Ben je geïnteresseerd in labowerk? Je doet graag fysica en je hebt feeling voor chemie en biologie? Je ziet jezelf al in de (voedings-)chemische en farmaceutische industrie?
Dan is Biotechnische en chemische technieken misschien wel dé richting voor jou.