Impressie

Ateliers,

16 april 2018.


Nationale Buiten lesdag,

10 april 2018.


Supporter van Nederland Schoon

Op woensdag 21 maart 2018 is groep 4/5 hard aan de slag gegaan om ons schoolplein, het parkje en de buurt weer een beetje schoner te maken!

Kijk maar op de laatste foto wat we allemaal opgeruimd hebben!

Circus op de Lockaert.

Op 14 maart 2018 vierden we met een circus dag, het jubileum van Jeanine en Stacha, die allebei 25 jaar op de Lockaert werken.

Alle kinderen oefenden tijdens de workshops allerlei circusactiviteiten: jongleren met ringen, doekjes, evenwichtskunsten en ga zo maar door! We hadden een fantastisch leuke en leerzame dag!


Ateliers,

dit schooljaar zijn we begonnen met ateliers. De foto's zijn van maandag 12 maart 2018.

Kinderen kunnen dan kiezen aan welke activiteit ze mee willen doen. Met o.a. masseren, verhaal naspelen, muziek maken, weerwolven, techniek en koken. Niet op de foto: prezi maken, punniken, dromenvanger maken en gezelschapsspelletjes.


Voetbalteams van De Lockaert;

15 en 16 februari 2018.


Groep 5/6 (foto 1) viel op donderdag helaas niet in de prijzen, maar voetbalden als echte leeuwen. Complimenten aan deze nieuwe lichting voor de komende jaren.

Groep 7/8 toonde een geweldig karakter op het veld en presteerde het om ’s middags in de finalepoule te komen. Er stond één team dat voetbalde voor wat het waard was en ze werden beloond met een schitterende derde plaats in een hele moeilijk finaleronde

mede dankzij de geweldige aanmoedigingen de hele dag van een geweldig team supporters.

Top!

Carnaval 2018

vrijdag 9 februari

We hebben een Lockaert Prins en Prinses, bezoek van de Osse stadsprins en jeugdprins, we hadden leuke workshops waaruit de kinderen konden kiezen en een optocht met de Polderhof en de Schaepskooi. We hebben genoten!

Kerstfeest op de Lockaert,

21 december 2017.

Wat was het weer een sfeervol feest: samen eten, luisteren naar een kerstverhaal, de lichtjestocht lopen, ijspegels vangen, diamantjes krijgen van de ijsprinses, genieten van de diverse optredens, dansen en knuffelen met de pinguins of je lekker warmen bij de vuurkorven.

Wij hebben allemaal genoten!

Sinterklaas op de Lockaert,

dinsdag 5 december 2017.

Wat een fantastische dag; samen de Sint ontvangen op het schoolplein.

Dan de geweldige optredens van alle groepen in de kuil; acrobatiek, dans, gedichten en ook een muzikaal optreden!

De pieten speelden mee buiten en in de sporthal bij de pieten gym van groep 1 t/m 4. Groep 5 t/m 8 hadden het surprise spel.

Nationaal schoolontbijt;

dinsdag 7 november 2017.

Dat is fijn de dag beginnen; in alle groepen ontbeten we lekker en gezellig samen!

Ontmoetingsfeest

vrijdag 29 september 2017

Na de grote vakantie willen we elkaar ontmoeten; met elkaar spelen, wat drinken en eten en met elkaar kletsen over de vakantie, de nieuwe groepen, gewoon op een andere manier elkaar ontmoeten.


Lockaertfestival,

14 juli 2017

De weergoden waren ons gunstig gezind; onze jaarlijks afsluiting van het schooljaar kon een ECHT festival worden!

Lekker buiten, op je eigen matje, kussentje of aan een van de picknicktafels kon je genieten van allerlei spetterende optredens! Individuele kinderen, groepjes klasgenoten, groepjes uit verschillende klassen, ouders, opa's, het team, dans, muziek, acrobatiek en live zang! Een lach en een traan bij het afscheid van onze groep 8 kinderen, dit allemaal onder de bezielende leiding van Joris, die al vaker de presentatie van ons festival ter hand heeft genomen.

Een mooi afscheid van het schooljaar 2016-2017.


Kamp groep 8

20-23 juni 2017

Op dinsdag 20 juni vertrokken we op de fiets naar Herpen naar de camping Herperduin. Zelf de tenten opzetten, zelf eten koken, naar de vernieuwde survivalbaan bij de Vrije Teugel in Uden, het nachtspel dat we 2x speelden, elke dag zwemmen in de Kriekeput; het was weer een onvergetelijke ervaring voor onze kinderen!Opruimen van de buurt, op 20 maart 2015.

In de landelijke week van het opschonen hebben de groepen 4/5 en 7/8 het parkje in de buurt opgeruimd.


1e Plaats voetbal toernooi groep 5/6

2 maart 2017, op kunstgrasvelden bij TOP Oss.

Kerst-feest, 22 december 2016.


De zwerfvuil fanfare en Schoon belonen,

19 december 2016.


Sinterklaas op de Lockaert,

5 december 2016.