Vanuit eigen Stichting GODOGOOD een Non-profit platform, netwerk en diverse online initiatieven, werk ik samen met andere mensen.

Via EUIA PRESS onderzoek ik de politiek in Europa, .. Het Europese Parlement, De Europese Commissie en verder volg ik vele organisaties en instellingen -verder retweet en repost ik en volg zoveel mogelijk van alle uitingen die Politici en Kamerleden doen of Ministers / MEP's en andere betrokken wetgevers of autoriteiten en probeer ik een visie en inzicht te geven op de informatie die online gaat. Tevens probeer ik mee te denken aan oplossingen en zoek ik samenwerkingen met instellingen zodat er nog meer effectiever en efficienter berichtgeving gedaan kan worden via social media richting het publiek.

Ook zoek ik de samenwerking met journalisten of journalisten in opleiding die verslaggeving willen doen over de Europese Zaken.

Via VHJ ONLINE zoek ik de samenwerking met vloggers, podcasters en fotografen of schrijvers - bloggers, die zich in het leven bewegen als veganisten, humanisten en journalisten... VeganHumanJournalist is een uiting en product wat vanuit GODOGOOD INTERNATIONAL werd geinitieerd als vernieuwend platform gericht op de journalistiek in de wereld en een veganistische leefwijze.

LOKALE SAMENWERKINGEN ...

http://socialewinkel.nl/ voor de SocialeWinkel in Broek Op Langedijk ontwikkel ik nu in samenwerking met de bezoekers en vrijwilligers een podcast.

Deze is te vinden via: https://anchor.fm/socialewinkel/ de 1e aflevering ging op Dinsdag 21 Januari 2019 online.