maak contact met de initiator van GODOGOOD INTERNATIONAL, of ook wel bekend onder de naam Stichting GODOGOOD

Dit is het initiatief wat begon met de domeinnaam GODOGOOD.com en zich richt op een visie voor het steunen van goede doelen.

Hallo, Mijn naam is Stijn Gabeler, van Stijn.Online – ook online bekend als GODOGOOD

Bedankt dat je mijn site bezoekt. Hier zie je het onderdeel ONDERZOEKEN.

Op deze pagina omschrijf ik de lopende onderzoeken en verwijs ik je naar de links met informatie omtrent deze onderzoeken.

Via Meld.Online probeer ik contacten te leggen met meldpunten in Nederland, De BeNeLux en Europa.

Doordat de naam Meldpunt echt een Nederlandse benaming is voor een platform/netwerk waar je meldingen kan doen is het onderzoek gericht op een Nederlands Talige markt, de meldpunten die zich willen aanmelden en in contact willen treden met meld.online kunnen dit doen via meldpuntonline@gmail.com of stuur een berichtje via whatsapp.

Via EUIA PRESS onderzoek ik in samenwerking met journalisten en opkomende journalisten / journalisten in training, diverse onderwerpen die te maken hebben met de EU, het Europese Parlement of de Europese Commissie.

Voor dit onderzoek zoeken we beginnende journalisten die zich willen richten op een actueel onderwerp.

Het schrijven, fotograferen, filmen en geluid-registreren voor online publicatie willen we vanuit een ongedwongen sfeer laten ontstaan en zonder enige reclame inkomsten. Door donateurs te zoeken, sponsoren en leden kunnen we een platform ontwikkelen waarbij journalisten opgeleid kunnen worden, met elkaar in contact kunnen worden gebracht en op een duurzame manier kunnen samenwerken aan artikelen, projecten en stukken schrijven/filmen/fotograferen/in beeld en/of geluid registreren.

Meld je aan via EUInternationalAcademy@gmail.com voor een mogelijk traject als vrijwilliger en help mee om dit platform vorm te geven en concrete producties te ontwikkelen op een duurzaam niveau.

zie ook https://sites.google.com/site/euiapress/ en stuur gerust een berichtje via whatsapp.


Via VHJ ONLINE, ontwikkelen we een onderzoek over de wereld en de visie vanuit het veganisme.

Door samen te werken met gemotiveerde mensen die zich als veganist bewegen in het leven kunnen we menswaardige maar ook diervriendelijke producties ontwikkelen en een bijdrage leveren aan het collectief bewustzijn van de mensheid.

Door acties, publicaties en strategische vormen van communiceren kunnen we informatie overbrengen aan mensen.

VeganHumanJournalist is een concept wat is ontstaan vanuit een visie om mensen meer actief te maken in de journalistiek met als beweeg reden om het veganisme en het humanisme meer rugbaarheid te geven en ondersteunend te kunnen mee denken en mee helpen bij actiegroepen die zich inzetten voor mens, milieu en dieren.

Doordat dieren al eeuwen als product werden gezien op deze wereld is er veel pijn en leed onstaan.

Het aantonen van dit leed, de verhalen, beelden en geluiden van situaties, maar ook de gesprekken tussen mensen over deze situaties en de kijk van de politiek op de industrie, economie en de manier hoe we nu wetten en regels maken dient meer onder de loep te worden genomen en daarvoor zijn vakmensen nodig.

Mensen die met hart en ziel zich willen inzetten voor het beschermen van dieren en het beschermen van het milieu.

Want de aarde verdient het om onze volledige aandacht en interesse te krijgen en we dienen ons ervan bewust te worden dat onze acties en reacties in het dagelijkse leven invloed hebben op het welzijn van dieren, de impact op de klimaatcrisis en de bijbehorende gevolgen van ons dagelijkse bestaan.

Meld je aan via veganhumanjournalist@gmail.com of stuur een berichtje via whatsapp.

Door u aan te sluiten bij een project en onderzoeksgroep van GODOGOOD kunt u een bijdrage leveren aan het voortzetten van informatie verschaffing voor het publiek.


Vanuit de visie van GODOGOOD is een misie ontstaan die in de loop van de jaren zich heeft ontwikkeld tot de bovenstaande onderzoeken.


Door de kennis via contact met projecten, producties en het maken van vernieuwende programmering omtrent de informatiestroom van nieuwsportalen, goede doelen, sociale netwerken en online bewegingen kunnen we een bepaalde meerwaarde en impact vormen.

Door structurele informatie-inwinning en contact is er een basis ontwikkeld die ervoor kan zorgen dat dit op duurzaam niveau voortgezet kan worden via samenwerkingsverbanden met Stichtingen, Verenigingen, Clubs, Organisaties en Maatschappelijke ondernemers en de Overheden.

Hierdoor is online content vanuit publieke uitingen ontwikkeld met daarbij een oneindigheid aan diversiteit en richtingen.

Help ons door je aan te sluiten bij dit netwerk en steun met een bedrag per maand.