Nieuw in de gemeente

Nieuw in de gemeente?

Allereerst: van harte welkom! Fijn dat je lid bent geworden van onze gemeenschap of dit mogelijk overweegt. Als je ergens nieuw bent, is het wel prettig dat je een beetje op weg wordt geholpen, toch?! Hoe schrijf je je in? Wat zijn Axelse gebruiken (bv. rondom het Heilig Avondmaal). Wat geloven we? Wat mag je verwachten van de geloofsgemeenschap. Wat mogen zij van jou verwachten? etc.

Om je goed van dienst te kunnen zijn hebben we de zorg voor nieuwe gemeenteleden ondergebracht bij de contactgroep ‘Welkom in de Kerk’. Marianne Geelhoedt, Xiuying Yan (Ying) en Annelies Gommers zijn onze gastvrouwen. Als gastvrouw kunnen zij je helpen bij je aanmelding, zullen het eerste contact leggen en nodigen je uit voor de kennismakingsavond.

De kennismakingsavond wordt twee keer per jaar georganiseerd voor de nieuw ingekomen leden en geïnteresseerden, samen met de predikant en de scriba. Een informeel samenzijn met ruimte voor ontmoeting en kennismaking. Zo hopen we je te helpen om je welkom te voelen in Axel en een thuis te vinden in onze gemeente.

Wil je meer informatie over de gemeente? Zoekend? Of wil je jezelf opgeven als lid van onze gemeente? Neem dan contact op met de contactgroep ‘Welkom in de Kerk’ : welkomindekerk@pknaxel.nl

of neem contact op met een van de gastvrouwen:

Marianne: 06-83221704

Xiuying Yan (Ying): 06-12699775

Annelies Gommers: 06-22388837

Kennismakingsavond:

Op donderdagavond 14 maart 2019 is er voor de nieuw ingekomen leden en belangstellenden een info- en kennismakingsavond met de predikant en de scriba.

Een informeel samenzijn om je te helpen welkom te voelen in Axel en een thuis te vinden in onze gemeente.

Aanvang: 19.30 uur in de jeugdruimte van onze kerk.

We hopen jullie (ook uw partner en/of iemand anders) dan te ontmoeten en kennis te maken.

v.l.n.r.: Marianne, Ying en Annelies