Kerkblad

Het kerkblad is een gezamenlijk kerkblad van de PKN- (Hervormde en de Gereformeerde) kerken in Zwijndrecht. Het is een wekelijkse uitgave met verspreiding op vrijdag en wordt bij abonnees thuisbezorgd.

Voor het aanmelden voor een abonnement op het kerkblad kunt u het kerkelijk bureau inlichten, met vermelding van uw naam, adres en bankrekeningnummer. Een jaarabonnement op het kerkblad kost €31,00 via acceptgiro of €28,00 via automatische incasso. Bij bezorging buiten Zwijndrecht/H.I. Ambacht €91,00 via acceptgiro of €88,00 via automatische incasso.

U kunt zich ook abonneren op onze gratis e-mailservice. Elke vrijdag krijgt u dan de Kerkbrief als bestand toegezonden, met daarin o.a. de diensten van de komende zondag. Ook wordt deze e-mailservice gebruikt voor incidentele aankondigingen van activiteiten, speciale diensten, overlijdensberichten, enz.

De berichten die in het kerkblad worden geplaatst onder de Bethelkerk zijn hierboven te lezen, maar om reden van privacy worden persoonlijke berichten (pastoraat, zieken, enz.) weggelaten.