gereformeerde bethelkerk zwijndrecht

Welkom op de website van de Gereformeerde Kerk (PKN) Zwijndrecht, de Bethelkerk!

Bent u lid van onze gemeente of een toevallige (digitale) voorbijganger?

We hopen in ieder geval dat u of jij de informatie vindt die nodig is. Voelt u zich welkom. Onze drijfveer is het christelijk geloof.

Het laatste nieuws van de Bethelkerk leest u hier.

Extra bericht - Kerkdiensten online te volgen

De kerkdiensten zijn online te volgen. Klik hier om naar de website van kerkomroep.nl te gaan. Wegens drukte op kerkomroep.nl kan het zijn dat u de dienst niet kunt volgen. Door hier te klikken kunt u de diensten zien op onze eigen website.

In opvolging van de instructies van de overheid en de richtlijnen van de PKN heeft het moderamen besloten om alle kerkelijke activiteiten te annuleren. Zolang de maatregelen van de overheid van kracht zijn worden alle kerkelijke activiteiten geannuleerd. Dit betreft dus ook de activiteiten van jeugdwerk, vorming en toerusting en gespreksavonden.

We rekenen op uw begrip, en bidden om wijsheid voor ons allen.

Lees hier het volledige bericht van de kerkenraad van 8 mei 2020.

kerkdienst gemist? kijk/luister terug!

Bent u niet in de gelegenheid om een kerkdienst te bezoeken? Of wilt u nog eens een dienst terugluisteren? Bekijk hier onder kerkdiensten terug. Het laatste nieuws lezen kan ook!

ZET belangrijke data in uw agenda

Volg ons op Facebook of via de app!

Bethelkerk Zwijndrecht zit op Facebook! Volg ons voor het laatste nieuws, belangrijke updates en gezellige evenementen rondom onze kerk.

Heeft u een smartphone? Download dan de Scipio app via Google Play of via de App Store. U leest hier hoe u de app kunt instellen.