Organisatie‎ > ‎Medewerkenden‎ > ‎

2016-03-18 Sylvana Kerstens

Ik wil mij even voorstellen…….

Mijn naam is Sylvana Kerstens, 23 jaar en woon in Beugen (Noord-Brabant). Vanaf jongs af aan al in de paardensector actief. Daarom in 2013 gestart met de HBO opleiding Educatie en kennismanagement in de richting Paardenhouderij. Deze opleiding volg ik op het Stoas Vilentum in Wageningen. Nu dus alweer in mijn derde jaar met veel leerzame ervaringen en nieuwe kennis. Maar er komt een nieuwe ervaring bij!

 

Vanaf het begin van de opleiding ben ik al opzoek naar interessante stages, waarbij uitdaging te vinden is. Toen er een mail rond ging over de mogelijkheid om naar Kenia te gaan, kriebelde het meteen. Toch reageerde ik niet, omdat mijn doel lag op het afstuderen. Na een tijdje kwam het bericht van Erik Hendrikse (mijn medestudent), dat hij graag met iemand samen wou gaan en heb ik toch gereageerd. Het kriebelde weer en dit kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. Dit was een uitdaging, die niet snel meer op mijn pad zou komen. Doordat ik een bijdrage kan leveren aan de BARAKA Farm en mezelf door deze ervaring ook verder kan ontwikkelen ben ik erg enthousiast geworden. Ook na het gesprek met de stichting Habari, het zien van de omgeving (op foto’s) en het enthousiasme van iedereen, kijk ik er erg na uit, om hiermee te starten! Vanaf eind mei tot midden juli ben ik te vinden op het bedrijf van Jos Creemers.

 

De kennis over koeien en alles daaromheen is bij mij nog beperkt, maar ik ben al gestart op een koeienbedrijf bij mij in de buurt, om dat bij te spijkeren! Ook dit vind ik weer een leuke uitdaging om naar uit te kijken.  

Groeten,

Sylvana