Antall besøkende:

Se også:

Dagens ord‎ > ‎Alle Dagens Ord‎ > ‎

Kong Håkon VII (1905 - 1957)

posted Mar 5, 2011, 9:21 AM by Aina Hansen   [ updated Oct 7, 2012, 12:03 PM ]
Kong Håkon VII sa i sin tid følgende:
"
Det eneste som kan redde verden ut av vanskeligheter og alt det onde, er å vende tilbake til den gammeldagse kristendom med de gamle kristne verdier, som må gjennomsyre et folk hvis vår kultur skal bestå.
"
Kilde: Illustrert Norsk Bibel-leksikon, 1965

Kong Håkon mente selvsagt ikke at vi skulle gå tilbake til alle de mange metodene hvor mennesker har misbrukt Bibelen og GUD(Jesus) ord til egen vinning og maktmisbruk, som i alle tro systemer.
Kong Håkon mente selfølgelig at vi skal gå tilbake til de grunnleggende kristne demokratiske,verdier som våre vestlige kristne samfunn som er bygget GUD's(Jesus) sine ti bud i Bibelen, fordi mange har misbrukt Bibelen og 
mange vil komme til å gjøre det. Man er ikke automatisk kristen fordi om man sier man er det. Mye hummbugg blir fortsatt servert,men sannheten,veien, lyset vil fortsatt finne sin vei til alle mennesker viss de frivillig vil slippe GUD(Jesus) inn. Vi velger dette selv,fordi GUD(Jesus) ga oss fri vilje, selv om han er i alt og alle av oss og det han har skapt.

Kong Håkon VII hadde nok mer kontakt med sin skaper GUD(Jesus) enn noen i Kongehuset i dag. I dag råder falskhet og naiv venstre tolleranse samkjørt med ignoranse over de mange advarsler som  GUD(Jesus) gav oss for fremtiden og som nå mer og mer viser seg i virkeligheten.

I dag har vi en evneveik Konge, en Dronning, en Kronprins og hans kone og søster som viser klart å ha byttet ut Bibelen eller i det minste forvekslet GUD's(Jesus) ord med naiv venstre selvmordspolitikk, hvor de inviterer GUD's verste motstander[islam(antikrist)] og deres lakeier[muslimer] som representerer det totalt omvende av våre vestlige verdier rett inn i GUD's Norske hus.

Dette er Kongefamilien, hvor Kongen og Konprinsen tar av seg på beina for GUD's(Jesus) verste motstander[islam(antikrist)], hvor Dronningen bedekker seg med kvinneundertrykkende slør for å gå i dialog med selve antikrist. Og hvor Kronprinsens søster opphøyer GUD's engler som større en GUD(Jesus) selv, og som ligner mer på hekseri enn den Bibel som våre vestlige verdier er hentet fra.
Her er et annet bevis på at Märtha lider av sinslidning og tror at hun er GUD(Jesus), og har makt til å sende GUD(Jesus) engler til katastrofeområdene uten GUD(Jesus).
Kronprinsesse Mette-Marit uttaler at hun syner det er spesielt fint å oppleve at islam og muslimer har så mange felles verdier at hun synes vi er likere enn vi er forskjellige, med oppfølging fra dronningen:
Vi har ikke bruk for den nåværende Kongefamilien som ikke engang kjenner til at islam og muslimer har totalt motsatte verdier enn våre veslige demokratiske verdier, og som dyrker splittende verdier som man aldri vil eller kan forene. Dette er deres drøm.  Dette er virkeligheten. Dette er resultatet.

Vår nåverende kongefamilie kjenner ikke til Bibelen som advarer sterkt mot falske profeter[Muhammad bl.a], mot antikrist[islam og Muhammad] og de kjenner ikke til at samtlige verdier som islam og muslimerer representerer og er amabssadører for er totalt motsatte av våres grunnlegende vestlige deokratiske verdier når det f.eks gjelder løgn, døden, vennskap, justis, demokrati, slaveri, drap og folkemordundertrykking, kvinnerettigheter, dyrerettigheter og andre menneskrettigheter m.m. Sammenlikner man det islam og muslimer representerer, er ambassadører for og utfører daglig finner man at alle egenskaper og verdier som islam, Muhammad og muslimer representererer er totalt motsatte av Bibelens og helt likt det som betegnes som antikrist i Bibelen.

Man blir ikke født kristen,ei selv om man er Konge fordi GUD(Jesus) har gitt oss alle fri vilje. Et personlig forhold til GUD(Jesus) er noe man selv søker, fordi man ser at han er den eneste vei, lyset og sannheten i vår egen mennesklige åndelighet gjennom sansing,perspektiv,erfaring,historie og visdom.

Det er mye mer skremmende å vite at vi har evneveike,uvitende og kunnskapsløse i Kongefamilien enn å vite sannheten om islam og muslimers 1400 årige djevelskap som er lett å lese,bevise,dokumetere både hisorisk, og daglig jo mer våre forredere av noen venstre myndigheter som styrer dette landet får forsette. Selv ikke i dette ser det ut til at Kongehuset er uskyldige.

Artikkelbilde: Kong Håkon VII

Comments