Tulevaa toimintaa 2010

Post date: Feb 12, 2010 8:29:31 AM

  1. Villasukat. Kotiseutuaiheinen käsityökilpailu keväällä.
  2. Kotiseuturetki. Suosittu kotiseuturetki toteutetaan myös vuonna 2010. Mahdollisesti vuoden 2009 tapaan päiväretkenä. Ensisijaisesti mietitään toukokuun loppua ja kohteena Huittisten seutua.
  3. Kesäteatteri. Näytelmä "Palvari" yhdeksän kertaa Jyllin Korsukylän kesäteatterissa 20.06-08.07.2010 välisenä aikana.
  4. Perinnepäivä. Perinnepäivä toteutetaan viime vuoden tapaan yhteistyössä seurakunnan ja mahdollisten muiden toimijoiden kanssa myöhemmin päätettävänä ajankohtana. Myös paikka vielä avoin. Haaveena on järjestää samassa yhteydessä (tai erikseen) morsiuspukunäyttely. Tapahtuma mahdollisesti heinäkuussa.
  5. Lähdeneuvos 2010. Lähdeneuvos äänestys ja palkitseminen toteutetaan myös vuonna 2010. Mahdollisesti tällä kertaa laitetaan ehdokasluettelo. Ehdokkaiksi laitettaisiin henkilöitä, jotka ovat vuosien varrella saaneet runsaasti ääniä, mutta eivät ole tulleet valituiksi vielä lähdeneuvokseksi. Myös omaa ehdokasta voi edelleen äänestää. Palkitseminen Perinnepäivässä.
  6. Yhteislaulutilaisuus. Yhteislaulutilaisuus pyritään järjestämään vuonna 2010. Mahdollisesti kylistä vuorossa Palokoski. Tapahtuma elokuussa.
  7. Myyntitoiminta. Jatketaan edelleen myyntitoimintaa. Valmistellaan kolmea uutta kotiseututuotetta.
  8. Saituri. Joulukuun alussa esitettävä näytelmä, jos apurahahakemukset menevät läpi.