Piirtäjää etsitään Jämijärvi-lautapelille

Post date: Jan 30, 2015 8:06:38 AM

Eilinen mukava juttutuokio kampaajalla loi taas uutta virettä hyllyssä puolivalmiina pölyttyneen Jämijärvi-lautapelin suunnitteluun. Nyt huhkittu sitten urakalla "tapahtuma"kortteja ja niitä sitten valmiina 75 kpl. Pelin idea tulisi olemaan Afrikantähden ja Monopolin sekoitus, jossa etsitään perinnehuoneelta varastettua Harakka purjelentokonetta. Jos tiedät jonkun hyvän piirtäjän/tietokoneneron, joka voisi meille suunnitella pelilaudan niin pyydä olemaan yhteyksissä Lelleen (leena.saloniemi@centrum.cz). Jotain korvaustakin hyvän mielen lisäksi voi työstä saada.

Lisäksi jos sinulla on jokin paikkakunnan tapahtuma/paikka/yhdistys/muisto mielessä, minkä haluaisit tapahtumakortteihin mukaan kotikyläämme esittelemään ja ajattelet että olemme sen unohtaneet niin laita myös ideoita. Toiset 75 kappaletta kun tarvittaisiin! :)

Esimerkki korteista: "SM-hiihdot. Jämi on ollut jo monesti hieno kilpailuareena SM-hiihdoille. Tämä ei olisi mahdollista ilman huikeaa talkooväkeä. Päätät kantaa kortesi kekoon ja jäät järjestäjien avuksi. Palkaksi saat edetä viisi lisäaskelta"