Isännänviiri

Post date: Mar 24, 2010 8:24:08 AM

Jämijärvi-Seuralle on tullut kyselyjä Jämijärvi -isännänviireistä. Pyydämme halukkaita ostajia ilmoittautumaan sitovalla ostolupauksella mieluiten sähköpostitse. Mikäli saamme riittävän määrän viiritilauksia, hankimme ne ja ilmoitamme siitä ilmoittaneille sähköpostitse.

Isännänviirin koko on 50x450 cm, materiaali perinteinen kudottu polyesterkangas, 155g/m2, painatus 2 värillä (Satakunnan maakunnan värit), normaali isännänviirikiinnitys eli ylhäällä kolmionaru ja viiriliitin. Isännänviiri on mitoitettu suomalaisissa omakotitaloissa eniten käytettyyn lipputankomittaan, joka on 9 metriä. Viirin voi tarvittaessa helposti lyhentää, mikäli se tuntuu liian pitkältä lyhyempään lipputankoon. Viirin yläosaan tulee vaakunan kuviointi eli keltaisella pohjalla kaksi sinistä pääskystä sekä sininen poikkiviiva. Lieriosasta toinen puoli sininen ja toinen keltainen.

Ennakkoon tilatun isännänviirin hinta riippuu tilatusta määrästä. Ennakkotilauksessa mukana olevat saavat sen painatus- ja toimituskustannuksin (n.60 euroa/kpl). Myöhemmin viirin hinta on kalliimpi eikä seura ota viirejä varastoonsa kuin muutaman. Isännänviirit voi noutaa lauantaina 12.6. Kotiseutuarkistolta klo 12-15 ellei toisin ilmoiteta. Maksu käteisellä.

Tilauksen voi tehdä 17.5.2010 mennessä leena.saloniemi(at)centrum.cz

tai puhelimitse Anneli Pitkänen 040 5765 617.