A Hang könyvek

"Éppen az elmúlt éjjel magyaráztam médiumomnak, hogy nem volt még katolikus pap a világon, akin keresztül úgy közvetítettem volna gondolataimat, mint őáltala.

Éppen ezért mindenki szeretetem áldását hordozza, aki e könyveket felvállalja. De azt is meg kell mondanom, hogy botránykővé válik az, aki Engem így fölvállal!

Sajnos, lesznek olyanok, akik ezért vagy föl se vállalják, vagy elbizonytalanodva abbahagyják e könyvek terjesztését, és engedik, hogy kihűljön bennük a kezdeti lelkesedés." H.16/1560

"Aki e könyveket elolvassa, az szinte minden kérdésére választ kap. E könyveket nemcsak azért írattam, hogy egy-egy kérdésre választ adjak, hanem azért, hogy úgy átitatódjék gondolkodásotok az Én gondolataimmal, hogy önállóan tudjátok vállalni jelen gondolkodásotok átalakítását!" H. 17/1643

Kedves Látogató!

Az elmúlt év alatt Szondi Miklós testvéremmel a Hang könyveket "megsimogattuk". Egységesítettük a bekezdéseket, a margókat és a szóközöket is megigazítottuk. Magyar nyelvi szempontból is ellenőrzést kapott, így sok hiba kikerült belőle. A számozások is ellenőrizve lettek és most már elmondhatjuk, hogy helyes a számsorrend. Sok apróság került még javítás alá, de a tartalom változatlan maradt. Abban semmi változás nem történt.

Szondi Miklós testvérem volt a motorja és legfőbb munkása e nagy méretű munkának. Ő több könyvének kiadója révén indítást érzett arra, hogy a Hang könyveket tegyük rendbe, a teljesség igényével. Ez most megtörtént. Istennek legyen hála és köszönet Miklósnak.

Az alább található Hang könyvek most már a javítottak.

Alábbiakban letölthetőek a Hang könyvek egyes példányai PDF formátumban. Megtekintésükhöz Adobe Reader program javasolt.Keresés: lehetőség van a Hang könyvekben való keresésre a webhely címe alatti keresősávban, csak írd be a kulcsszót amit keresel, például: család és máris látható melyik könyvben lelhető fel a téma.