Kommende arrangementer
Dansk-Russisk Forening, Sjælland, inviterer til offentligt power-point foredrag ved Helena Drewes om udviklingen af økologi og bæredygtighed i Rusland. Foredraget finder sted på Fensmark Bibliotek onsdag den 30. januar, 2019, kl. 19.00.Organic Russia

Firmaet ”Organic Russia” er ejet af Helena Drewes og har siden 2013 været aktivt i udviklingen af økologi  og bæredygtighed i Rusland. I Danmark underviste hun i 90 -erne i økologi og var en af pionererene på området. Hun har udgivet bogen “Økologi for fremtiden” i 2003,  og den blev opgraderet og udgivet på russisk i 2014. I dag er hun er tæt involveret i et ambitiøst projekt i Kaluga, der dels vil opbygge en mælke- og osteproduktion,  dels vil undervise og udvikle økologisk fødevareproduktion efter internationale standarder. Desuden vil projektet opbygge et fællesskab og en økologisk landsby,  hvor der er plads til dem, der har det svært i det russiske samfund, især forældreløse børn, og ældre uden netværk. Udviklingen af dette projekt er på mange måder et spejl på den udvikling, som Rusland har været igennem de sidste 25 år, og Helena vil fortælle om den rejse dette projekt har været og fortsat er på.

Se https://ruslandsetfraetkoekkenbord.wordpress.com,  www.organicrussia.dk; www.helenadrewes.dk
Helena Drewes har siden 1996 rejst og arbejdet i det tidligere Sovjet. Hun var første gang ekspatrieret i 1998 i Uzbekistan, og boede senere i Veliky Novgorod og Moskva. Hun har i alle årene været aktiv som underviser, foredragsholder og skribent. Dels indenfor aftenens emne, der er økologi og bæredygtighed, dels også som rådgiver for udstationerede i Rusland.

Helena har været bestyrelsesmedlem i Danish Business Club i Moskva, hvor hun havde ansvar for events.
Entre: medlemmer gratis; øvrige 50 kr.

Velkommen

Se det fulde program for  foråret 2019