PBAU

Convocatòria PBAU 2024   


Calendari PBAU 2024 convocatòria ordinària  

Calendari PBAU 2024 convocatòria extraordinària 

L'antic alumnat del centre que vulgui presentar-se a les PBAU ha de venir a la secretaria del centre del 21 al 27 de març (convocatòria ordinària) i del 24 al 26 de juny (convocatòria extraordinària) per formalitzar la matrícula. L'alumnat beneficiari de reducció o exempció del pagament de taxes ho ha d'acreditar presentant original i fotocòpia (a la mateixa plana) de la documentació que li dona dret a la reducció o exempció.

Aquí us deixam l'enllaç de la pàgina web de la UIB en el qual trobareu tota la informació, enllaç 

Iniciar l'obtenció de credencials

Després de formalitzar la matrícula de la PBAU, a l'adreça electrònica que heu facilitat, previsiblement rebreu un correu electrònic amb les instruccions i l'enllaç per obtenir les credencials.

Si no rebeu aquest missatge o l'heu extraviat, podeu sol·licitar que us el tornin enviar mitjançant el formulari de la pàgina següent indicant el número de referència de la matrícula i l'adreça electrònica. Si, en sol·licitar l'enviament del missatge, us apareix un error (del número de referència o de l'adreça facilitada), us heu d'adreçar al centre de secundària per confirmar el número de referència o per corregir, si escau, l'adreça electrònica a la matrícula.