IES MARRATXÍ

pàgina web de praq reporters

DARRERES NOTÍCIES:

PRESENTACIÓ 1r ESO

Benvolgudes famílies dels centres de primària adscrites a l'IES Marratxí.

Donades les circumstàncies actuals en les que no es podran realitzar reunions informatives, ens complau compartir aquesta presentació en la qual vos mostram les principals característiques del centre, així com a informació important per a el procés de matrícula. Per a qualsevol dubte dirigiu-vos als correus indicats al vídeo, tant si voleu una resposta per correu com si voleu una cita per a una videoconferència.


Equip directiu de l'IES Marratxí.PROTOCOLS TUTORIES INDIVIDUALS ALUMNAT 4t ESO, 2n BATX, 2n FP, 1r Cures auxiliars infermeria i 2n FPBàsica

Des de dia 27 de maig de 2020 l'alumnat de 4tESO, 2nBatxillerat, 2n FP Bàsica i 1r FP Cures auxiliars d'infermeria podran sol·licitar tutories presencials al seu professorat.

Aquestes tutories només seran per qüestions puntuals que no es pugin resoldre bé per email o videoconferència.

Per sol·licitar una tutoria ha de contactar directament amb el seu professor/a corresponent i aquest professor/a serà l'encarregat/da de fixar la data i l'hora per a la tutoria dins l'horari lectiu de la seva assignatura. El/La professor/a comunicarà als alumnes interessats, amb un màxim de 5 per tutoria.

L'alumnat ha de complir el protocol següent:


 • Videos dels alumnes de 4t d'ESO - Arts escèniques

Els trobareu al departament de MÚsica, o fent clic aquí

 • Consells higiènics dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cures i auxiliar d'Infermeria

Interessants vídeos que podeu trobar a apartat del departament

 • Treballs dels alumnes de música

Podeu trobar els treballs que fan des de ca seva els alumnes de música aquí

 • Erasmus+ en temps de coronavirus

Alumnes de FP de l'IES Marratxí continuen per Europa. Més sobre la seva feina i imatges a l'hemoroteca


13/05/2020 NOVETATS PBAU 2020


12/05/2020 PROVES LLIURES - PUBLICACIÓ MODIFICACIÓ CALENDARI BOIB És important consultar diàriament possibles noves publicacions.


11/05/20 EL CONSELL ESCOLAR HA APROVAT ELS NOUS CRITERIS D'AVALUACIÓ.

Podeu consultar tots els criteris en aquest document:


11/05/2020 PROVES D'ACCÉS A CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ - PUBLICAT NOU CALENDARI 12/05/2020 Resolució BOIB És important consultar diàriament possibles noves publicacions.


INFORMACIÓ IMPORTANT PER L'ALUMNAT QUE ES QUEDA AL CENTRE EL CURS 2020/2021

L'alumnat no ha de fer cap tràmit fins noves instruccions que es donaran a finals de maig, principis de juny de 2020.


NOVETATS PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ 2020/2021

Tota la informació es publicarà a la pàgina web de la Conselleria d'Educació en el servei d'escolarització a partir del 12 de maig.

Tot el procés d'escolarització es farà telemàticament. Per poder iniciar la sol·licitud, es requerirà l'autenticació prèvia de la identitat mitjançant un dels següents sistemes: sistema d'identitat electrònica per a les administracions Cl@ve, codi d'usuari del GESTIB i combinació del Document d'Identitat amb núm. de mòbil de l'usuari.

Els usuaris hauran de presentar tota la documentació relativa al procés en el moment de la matrícula encara que podran ser requerits en qualsevol moment del procés per part dels centres. La no presentació de la documentació pertinent suposarà la pèrdua de la plaça i l'adjudicació d'una nova plaça d'ofici per part de l'oficina d'escolarització.

El procés d'adscripció és per l'alumnat que acaba 6è de primària i 4t d'ESO i ha de continuar els seus estudis a altres centres adscrits al seu d'origen.

El procés d'admissió és un procés obert a tot l'alumnat que desitgi un canvi de centre o a l'alumnat procedent de centres privats o estrangers.

Adjuntam:4/05/2020 Orientació acadèmica

Benvolgut alumnat de 3r/4t d'ESO i famílies. Es aquestes circumstàncies excepcionals i davant la impossibilitat de realitzar sessions informatives presencials sobre orientació acadèmica, aquí teniu un vídeo amb informació de les diferents opcions per a l'any que ve. Esperem que vos resulti d'ajuda.

Equip directiu de l'IES Marratxí28/04/2020 La Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca ha publicat el procés d'admissió als cicles formatius d'FP pel curs 2020-2021. Régim presencial. Més informació a l'apartat de secretaria.


28/04/2020 Publicació Calendari escolar curs 2020/2021


 • INFORMACIÓ A 17/04/2020:

IMPORTANT

Noves instruccions per a l'avaluació d'ESO i de Batxillerat

EL CLAUSTRE DE L'IES MARRATXÍ VOS ENVIA UN MISSATGE:


Totes les persones d'aquest centre ens hem trobat en una situació nova, inesperada, tal vegada una oportunitat del destí per demostrar allò que som capaços de fer. Feim classe cada dia, experimentam noves sensacions, nous reptes per arribar a l'alumnat de la millor manera...

Com diu el poeta de l'Alguer Antoni Canu:

CAP A LA LLUM

En lo ventre

de la terra

la llavor

lluita amb la tenebra

per muntar

cap a la llum

amb el goig

d'ésser part de l'univers


I cada dia aprenem dels nostres errors i ens sentim orgullosos dels encerts. La poetessa Antonina Canyelles escriu:


Les paraules són la carn,

el pa, el peix i la verdura;


I des de la distància alimentam amb coneixements i activitats aquells nins i nines que cada dia ens esperaven a classe i ara els escrivim missatges, els demanam vídeos, ens hi comunicam per telèfon i, si va bé, parlam amb ells a través d'una pantalla.


Som aquí, distants, però presents, esperant el retorn a la normalitat. Al final, però, haurem après la importància del que som, és a dir, éssers que ens necessitam i que ens continuam comunicant i aprenent.

Tot anirà bé!


 • INCIDÈNCIES COMPTES D'USUARI

Tant per professors com per alumnes, si teniu problemes amb els comptes de GSuite de Google, com per exemple l'oblit de la contrasenya, poden enviar un correu a usuaris@iesmarratxi.org


 • INFORMACIÓ A 20/03/2020:

Benvolgudes famílies,

En aquests moments tan excepcionals treballam perquè el procés d’aprenentatge dels vostres fills i filles continuï amb la màxima normalitat. El professorat està en contacte amb l’alumnat per proposar activitats, corregir-les, o per fer classes a través de diferents plataformes que permeten veure’s.

Aquell alumnat que no té accés a Internet ha estat recollint i lliurant la tasca al centre. Atenent a les noves instruccions, a partir de dilluns 23 l’horari de recollida i lliurament de tasques d’aquest alumnat serà dimarts i divendres de 9.00 a 11.00h.

Sigui quina sigui la durada d’aquesta situació el professorat estarà en contacte amb tot l’alumnat per acompanyar-lo en el procés d’aprenentatge. Si hi ha alguna incidència que ens voleu fer arribar ho podeu fer a través del correu direccioge@iesmarratxi.org.

Pel que fa a les qualificacions de la segona avaluació que pràcticament es va dur endavant amb total normalitat, els bolletins de notes corresponents apareixeran publicats al Gestib avui divendres 20 a partir de les 23.00h. Aquelles famílies que no tenen encara accés al Gestib, podran acudir al centre dimarts 24 o divendres 27 per tal de demanar-lo imprès.

Vos volem encomanar molt d’ànim en aquests moments, que són durs per tots, però que sabem també que són el que hem de fer per cuidar-nos tots i entre tots. • Avís per als alumnes: Codi Classroom d'assignatures

Podeu consultar els codis dels nous Classrooms que s'han creat per tal de penjar les tasques de les diferents assignatures. Estan a les pàgines dels departaments corresponents. Anau consultant, ja que s'aniran afegint aquests primers dies.


INFORMACIÓ IMPORTANT EN RELACIÓ A LA SITUACIÓ DE CRISI SANITÀRIA

Us informam que d'acord amb el amb la disposició tercera, referida a la suspensió de terminis administratius, del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19:

1. Se suspenden términos y se interrumpen los plazos para la tramitación de los procedimientos de las entidades del sector público. El cómputo de los plazos se reanudará en el momento en que pierda vigencia el presente real decreto o, en su caso, las prórrogas del mismo.

2. La suspensión de términos y la interrupción de plazos se aplicará a todo el sector público definido en la Ley 39/2015, de 1 de octubre, del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Públicas.

La qual cosa suposa que han quedat suspesos els terminis de totes les convocatòries vigents. • Resultat del sorteig de la TONA SOLIDÀRIA

1r Premi: Eva Forteza (2n BAT)

2n Premi: Lucía Moyano (CFGM TCAI)

3r Premi: Iván Arce de Gregorio (2n HB)

Enhorabona als premiats!!!


 • Convocatòria PBAU 2020 clicau


 • Èxit de la campanya de donació de sang del dia 10 de Març


Visita a l'Aula de la Mar

Com a part del projecte de 2n d'ESO: Amb la Mediterrània no s'hi juga


PROVES LLIURES DE TÈCNIC I DE TÈCNIC SUPERIOR D'FP 2020. MÉS INFORMACIÓ A L'APARTAT DE SECRETARIA.


TikTok: Guia per a pares

Enllaç al Blog de Maria Lázaro que dona alguns consells per a famílies envers aquesta nova app