IES MARRATXÍ

DARRERES NOTÍCIES:

 • ADAPTACIÓ PROTOCOL COVID AL CENTRE - GENER 2022

Infografia COVID


 • Xerrades Erasmus

El passat dia 22 de desembre l'alumna Aysel Raifova va fer una xerrada als alumnes de TCAI explicant la seva experiència Erasmus a Rendsburg (Alemanya).

Més informació


 • INFORMACIÓ DIES NO LECTIUS

Us informam que hi ha una errada a l'agenda i apareix dia 25 de febrer com a no lectiu quan realment és lectiu ja que els dies triats pel Consell escolar pel curs 2021/2022 varen ser l'11 d'octubre de 2021 i 7 de desembre de 2021, dies del centre; 2 de maig de 2022, dia en substitució de festa local.

Aprofitam per recordar-vos que els dies no lectius del centre fins la finalització del curs són:

- Dilluns 28 de febrer. Festa escolar unificada.

- Dimarts 1 de març. Dia de les Illes Balears.

- Del 14 al 24 d'abril, ambdós inclosos. Vacances de Pasqua

- Dilluns 2 de maig. Dia en substitució de festa local.

Lamentam l'errada a l'agenda.


 • INICI DEL SEGON TRIMESTRE:

Benvolgudes famílies,


Vos adjuntam una circular del director general de Planificació, Ordenació i Centres sobre el retorn a l'escola després d'aquests dies de vacances.

Circular famílies inici segon trimestre

La tornada al centre es farà dia 10 de gener, com estava previst, i seguirà les condicions que estableix el nostre Pla de contingència:

 • obligatorietat de l'ús de mascareta en tot moment al centre (excepte al moment de berenar, que es guardarà la distància),

 • distància d'1,2 metres dels alumnes a l'aula (no podem ampliar aquesta distància fins a 1,5m si volem garantir la total presencialitat)

 • ús de mesuradors de CO2 a tots els espais amb alumnes

 • mínima mobilitat de l'alumnat (això significa seguir sense desdoblaments a les assignatures més pràctiques, i seguir amb dos professors d'anglès a l'aula a totes les hores i tots els grups d'ESO)

 • entrades, sortides i itineraris diferenciats al centre per tal d'evitar aglomeracions


Per tal de garantir la seguretat de l'entorn de l'escola i per preservar la total presencialitat de l'alumnat vos demanam que recordeu els vostres fills i filles la necessitat de l'ús correcte de la mascareta en tot moment i l'obligatorietat de respectar totes les normes COVID del centre. També vos recordam la importància que l'alumne no vagi al centre si té símptomes de la malaltia.

Entre tots farem que la tornada al centre sigui segura i el més normal possible, en benefici especialment dels alumnes, per garantir l'ensenyament presencial a tots els nivells.

Salutacions,

Equip directiu


 • ENCESA DE TORRES I TALAIES

Informació sobre l'encesa de torres, talaies i talaiots de la mediterrània pels drets humans


 • CONVOCATÒRIA AJUDES ERASMUS+

Més informació en aquest document


 • PROJECTE ERASMUS+ EUROFP Balears V

El proper dilluns dia 29 de novembre a les 14:10h al taller de sanitat/farmàcia hi haurà una reunió informativa sobre les beques Erasmus+ pels alumnes de CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia que durant el curs 2021-22 duguin a terme la seva Formació en Centres de Treball.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu a: mfmartorellge@iesmarratxi.org


 • IMPORTANT: HORARIS TRANSPORT ESCOLAR

Recordau que heu d'estar a l'aturada 5 minuts abans de l'horari previst. L'alumnat d'ESO ha de portar el carnet de transport escolar (entregat el dia de l'acollida). Aquest carnet té un color assignat al bus que ha d'utilitzar. L'acompanyant durà un cartell amb el número de bus i el seu color corresponent per facilitar que els alumnes agafin el bus correcte i no es confonguin.

L'alumnat de batxillerat directament ha de pujar al bus que ha sol·licitat prèviament.

MODIFICAT (2/11/21) HORARI TRANSPORT ESCOLAR ESO

HORARI TRANSPORT ESCOLAR BATXILLERAT • 01/07/21:

   • Llista definitiva seleccionats i admesos per la convocatòria de beques Erasmus+ pel projecte EuroFP Balears V (2019-1-ES01-KA102-063739)

Llistat definitiu


 • LLIBRES DE TEXT 2021-22

Els llistats dels llibres de text per al curs 2021-22 ja es poden consultar al Gestib.

També es poden consultar a Alumnat/Llibres de text


 • Presentació Chromebook curs 2021/22

Només per l'alumnat nou a 1r d'ESO i per l'alumnat nou a 2n d'ESO (l'alumnat de 2n d'ESO que varen adquirir el Chromebook el curs passat no ha de fer cap pagament)


Presentació definitiva Chromebook IES MARRATXI 21-22 WEB