IES MARRATXÍ

DARRERES NOTÍCIES:


  • El violí i el violoncel

A classe de música ens han portat un violí i un violoncel...  • Informació Escola Oficial d'Idiomes a l'IES (EOIES), només per alumnes de 4t ESO, 1r i 2n de Batxillerat

Veure informació


  • Renovació parcial del Consell Escolar 2022/23

El procés de renovació es pot seguir a l'apartat Consell Escolar
  • INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE DISPOSITIUS DIGITALS PER AL CURS 2022/23:

TOT L'ALUMNAT DE:

1r ESO*

2n ESO

3r ESO

CFGB de Serveis Comercials (Formació Professional Bàsica)

Han de disposar per classe un dispositiu digital amb teclat físic: Ordinador portàtil (Windows, Mac, Ubuntu...), Chromebook (opció recomanada) o tablet amb teclat físic. El Chromebook es pot adquirir a l'empresa ICONO, mirau instruccions a l'apartat Famílies/Chromebooks.

*IMPORTANT: Per als alumnes que venen de les escoles adscrites (i altres) que ja tenen un Chromebook, s'han d'enrolar a l'IES Marratxí per poder gaudir de totes les prestacions. Per aixó s'han de dur al centre i deixar-los en dipòsit:

  • Dia 1 i 2 de setembre de 2022 de 10:00 a 13:00 a l'aula d'informàtica 3 (NOMÉS CHROMEBOOKS en ús de 1r d'ESO, NO ELS DISPOSITIUS NOUS).

Més informació a l'apartat Famílies/Chromebook


  • Representació de l'obra "Els miserables" a càrrec del grup de l'optativa de llenguatge musical de 1r de Batxillerat

  • Gravació d'una cançó als estudis de "CAS MUSIC"

Els alumnes de primer d'ESO E i G varen gravar "Eso que tu me das", la darrera cançó que va composar en Pau Donés abans de morir. La gravació es va realitzar a "CAS MUSIC", l'estudi de gravació del company del departament de música Josep Sánchez. Com a guitarrista va participar en Juanan Canal, en Josep va ser el tècnic, Virginia Forteza com a directora i na Cati Berensen es va ocupar de la part audiovisual.


  • Comissió ambiental

La comissió ambiental de l'IES Marratxí, continua la tasca que ha estat fent aquest centre durant molts anys per fomentar hàbits, actituds i valors respectuosos amb el medi ambient. Per això, la setmana passada varem voler visibilitzar el residus que es generen el temps de pati al centre per reflexionar sobre la situació actual.

Residus IES Marratxí

Així mateix us volem demanar que contesteu aquesta petita enquesta totalment anònima.

Ecoauditoria de residus