IES MARRATXÍ

DARRERES NOTÍCIES:

 • INSCRIPCIÓ DELS ALUMNES INTERESSATS A FER UN INTERCANVI CULTURAL EUROPEU 2019-20

Full d'inscripció al programa d'intercanvi


 • SORTEIG DE LA TABLET

Reunits al despatx del Cap d’estudis dia 3/5/2019 a les 12:05h Juan Antonio Canal, Cati Garau, Adrián Cobo, Marc Reyes, Sergio Sánchez i Guillermo Soriano es procedeix al sorteig de la tablet amb les paperetes venudes amb les roses el dia 17/4/2019.

El número guanyador és el:

048

Ja ha aparegut la guanyadora: Pilar de secretaria. Enhorabona!


 • MATRÍCULA CURS 2019/2020 (IMPORTANT)

Aquesta setmana (del 30 d'abril al 3 de maig) es repartiran a tot l'alumnat els fulls de matrícula pels curs 2019/2020.

S'han d'emplenar i fer els pagaments corresponents i entregar-los a secretaria ( els alumnes durant les hores de tutoria organitzats pel tutor o els pares directament de 8h a 15h) els dies següents:

Del 6 al 10 de maig l'alumnat que cursa 1r i 2n d'ESO

Del 13 al 17 de maig l'alumnat que cursa 3r, 4t d'ESO i 1r de batxillerat

instruccions


 • Homenatge a Jaume March


L'IES Marratxí va retre, dia 17 d'abril, un homenatge a Jaume March, el qual va ser director del centre entre l'any 2002 fins al 2015 (recordau que va morir dia 7 de gener d'enguany).

L'acte es va dur a terme a l'amfiteatre i comptà amb diversos parlaments que recordaren la figura de Jaume March. Hi assistiren, entre d'altres, el director actual Jaume Pau Mateu, el batle de Marratxí Joan Francesc Canyelles, la regidora de Serveis Socials i Educació, Aina Amengual, el batle de Santa Maria del Camí, Colau Canyelles o el conseller Martí March. També hi pogueren assistir voluntàriament alumnes i professors de l'IES Marratxí, ja que l'homenatge comencà al segon esplai, a les 12 hores.

La darrera intervenció va ser la del conseller Martí March i Cerdà que, sobretot, destacà el fet que el director homenatjat sempre ha deixat petjada pertot arreu on ha estat i que va ser un gran defensor de l'escola pública.

Des d'ara, la biblioteca de l'IES Marratxí durà el nom de Jaume March Serra, per servar el record de qui va ser el seu director i per la bona tasca que hi realitzà durant anys.

Notícia al Diario de Mallorca

Imatges de l'homenatge


 • Sorteig Val de Media Markt

El númere que ha sortit guanyador de les paperetes de val de 200€ de MediaMarkt és el:

169 Groc

Enhorabona al guanyador. Podeu veure el vídeo del sorteig aquí.


 • Acte en memòria de Jaume March

El proper dimecres dia 17 d'abril a les 12 hores, l'IES Marratxí realitzarà un acte a la memòria de Jaume March, director del centre des de la seva obertura l'any 2002 fins el 2015.

Les portes del centre estaran obertes per a qui vulgui assistir. • Entrega de doblers a Mallorca Sense Fam

El passat 26 de Març es va procedir a l'entrega del xec simbòlic a l'ONG de Mallorca Sense Fam, amb els doblers que es va recollir del sopar solidari celebrat a l'IES Marratxí.

Aquest sopar solidari va estar organitzat per els alumnes de 2n d'ESO (1r Projecte Cuinam per fer feliços).

L'acte d'entrega del xec simbòlic es va fer primer a l'aula d'art i, posteriorment, a la sala d'actes, dia 26 de març de 2019.

Trobareu més imatges de l'acte a la fototeca


 • IV MARXA PER LA IGUALTAT

Divendres 24 de març un centenar de marratxiners es varen afegir a la iniciativa de l'IES Marratxí i l'Ajuntament de Marratxí de participar a la IV Marxa per la Igualtat que organitza l'Ajuntament de Palma. El grup de Marratxi lluïa una camiseta dissenyada per la professora Joana Cabot.

Va ser un dia magnífic en el que vàrem fer visible el compromís de la nostra comunitat educativa per la igualtat real a l'esport i a la vida quotidiana.


 • PROJECTE 1r ESO

Ja pots gaudir de les imatges del projecte del segon trimestre a la pàgina de Treball per projectes


 • MES DE LA DONA

Consulta les imatges a la fototeca


 • SETMANA FEMINISTA

L'IES Marratxí és un dels més de 90 centres adherits a la iniciativa de celebrar una Setmana Feminista als centres educatius al voltant de dia 8 de març. Enguany també s'ha afegit a la iniciativa la FAPA.

Dijous dia 7 de març, abans del primer pati, ens reunirem per llegir un manifest elaborat per l'alumnat.


 • I Congrés d'Innovació Educativa

L'IES Marratxí va presentar al I Congrés d'Innovació Educativa un pòster per donar a conèixer els nostres projectes a 1r i 2n d'ESO.