IES MARRATXÍ

DARRERES NOTÍCIES:


Reprenem el projecte de parelles lingüístiques per dinamitzar la llengua catalana oral entre el nostre alumnat. 

Consultau aquí el calendari de parelles lingüístiques.


Accés al document


A classe de música ens han portat un violí i un violoncel...Veure informació


El procés de renovació es pot seguir a l'apartat Consell Escolar
TOT L'ALUMNAT DE:

1r ESO*

2n ESO

3r ESO

CFGB de Serveis Comercials (Formació Professional Bàsica)

Han de disposar per classe un dispositiu digital amb teclat físic: Ordinador portàtil (Windows, Mac, Ubuntu...), Chromebook (opció recomanada) o tablet amb teclat físic. El Chromebook es pot adquirir a l'empresa ICONO, mirau instruccions a l'apartat Famílies/Chromebooks.

*IMPORTANT: Per als alumnes que venen de les escoles adscrites (i altres) que ja tenen un Chromebook, s'han d'enrolar a l'IES Marratxí per poder gaudir de totes les prestacions. Per aixó s'han de dur al centre i deixar-los en dipòsit:

Més informació a l'apartat Famílies/Chromebook


Els alumnes de primer d'ESO E i G varen gravar "Eso que tu me das", la darrera cançó que va composar en Pau Donés abans de morir. La gravació es va realitzar a "CAS MUSIC", l'estudi de gravació del company del departament de música Josep Sánchez. Com a guitarrista va participar en Juanan Canal, en Josep va ser el tècnic, Virginia Forteza com a directora i na Cati Berensen es va ocupar de la part audiovisual.


La comissió ambiental de l'IES Marratxí, continua la tasca que ha estat fent aquest centre durant molts anys per fomentar hàbits, actituds i valors respectuosos amb el medi ambient. Per això, la setmana passada varem voler visibilitzar el residus que es generen el temps de pati al centre per reflexionar sobre la situació actual. 

Residus IES Marratxí

Així mateix us volem demanar que contesteu aquesta petita enquesta totalment anònima. 

Ecoauditoria de residus