IES MARRATXÍ

DARRERES NOTÍCIES:

AVÍS PELS USUARIS DEL BUS NÚM. 4: L'HORARI DEL MATÍ DE CADA ATURADA S'AVANÇA 5 MINUTS, PER TANT L'ALUMNAT HA DE SER A LA SEVA ATURADA 5 MINUTS ABANS DE L'HORARI ESTABLERT.


  • Informació Inici de curs

L'inici de les classes serà el proper dia 11. Les llistes de relació d'alumnes i grups es penjaran a les portes de l'IES el mateix dimecres 11. A continuació podeu consultar l'horari provisional dels diferents grups:


Recordau que la ruta 8, per obres al Pla de na Tesa, tendrà les següents aturades fins a nou avís:

Bus 8 - Parada 1: Av. Antoni Maura 8 (abans c. Sant Llàtzer-Can Balo) 7.25h

Parada 2: Rotonda final Cas Capità amb Carrer de Son Bonet

(abans aturades Can Frontera 55 i Can Frontera 1) 7.30h

Parada 3: c. Gabriel Alomar, 9 Cas Capità 7.35h


- Rutes i horaris del Transport escolar de Batxillerat

Nota informativa: L'alumnat de batxillerat usuari del bus 2 fixau-vos en els canvis indicats al full de rutes i horaris, aquests canvis afecten a les aturades del Pla de na Tesa.


  • Llibres de text

Podeu consultar la relació de llibres de text mitjançant el GESTIB.

També es pot consultar a la pestanya Alumnat/Llibres de text  • INSCRIPCIÓ DELS ALUMNES INTERESSATS A FER UN INTERCANVI CULTURAL EUROPEU 2019-20

Full d'inscripció al programa d'intercanvi


  • MATRÍCULA CURS 2019/2020 (IMPORTANT)

Aquesta setmana (del 30 d'abril al 3 de maig) es repartiran a tot l'alumnat els fulls de matrícula pels curs 2019/2020.

S'han d'emplenar i fer els pagaments corresponents i entregar-los a secretaria ( els alumnes durant les hores de tutoria organitzats pel tutor o els pares directament de 8h a 15h) els dies següents:

Del 6 al 10 de maig l'alumnat que cursa 1r i 2n d'ESO

Del 13 al 17 de maig l'alumnat que cursa 3r, 4t d'ESO i 1r de batxillerat

instruccions


  • Homenatge a Jaume March


L'IES Marratxí va retre, dia 17 d'abril, un homenatge a Jaume March, el qual va ser director del centre entre l'any 2002 fins al 2015 (recordau que va morir dia 7 de gener d'enguany).

L'acte es va dur a terme a l'amfiteatre i comptà amb diversos parlaments que recordaren la figura de Jaume March. Hi assistiren, entre d'altres, el director actual Jaume Pau Mateu, el batle de Marratxí Joan Francesc Canyelles, la regidora de Serveis Socials i Educació, Aina Amengual, el batle de Santa Maria del Camí, Colau Canyelles o el conseller Martí March. També hi pogueren assistir voluntàriament alumnes i professors de l'IES Marratxí, ja que l'homenatge comencà al segon esplai, a les 12 hores.

La darrera intervenció va ser la del conseller Martí March i Cerdà que, sobretot, destacà el fet que el director homenatjat sempre ha deixat petjada pertot arreu on ha estat i que va ser un gran defensor de l'escola pública.

Des d'ara, la biblioteca de l'IES Marratxí durà el nom de Jaume March Serra, per servar el record de qui va ser el seu director i per la bona tasca que hi realitzà durant anys.

Notícia al Diario de Mallorca

Imatges de l'homenatge