IES MARRATXÍ

DARRERES NOTÍCIES:


Berenar de famílies d'alumnes amb excel·lents resultats acadèmics curs 2018-19

El passat dimarts, dia 25 de juny, a les 10 hores, la direcció de l'IES Marratxí tengué la gentilesa de convidar a berenar les famílies d'alumnes que aquest darrer curs han obtengut excel·lents resultats acadèmics. Després d'un discurs breu carregat d'elogis per part del director del centre Jaume Pau Mateu, els al·lots i les al·lotes de tots els nivells educatius es pogueren conèixer, així com les famílies. Aquí teniu la imatge de grup.


Llibres de text

Podeu consultar la relació de llibres de text mitjançant el GESTIB.

També es pot consultar a la pestanya Alumnat/Llibres de text


Consulta el calendari de les proves de juny i setembre en aquest document:


  • INSCRIPCIÓ DELS ALUMNES INTERESSATS A FER UN INTERCANVI CULTURAL EUROPEU 2019-20

Full d'inscripció al programa d'intercanvi


  • MATRÍCULA CURS 2019/2020 (IMPORTANT)

Aquesta setmana (del 30 d'abril al 3 de maig) es repartiran a tot l'alumnat els fulls de matrícula pels curs 2019/2020.

S'han d'emplenar i fer els pagaments corresponents i entregar-los a secretaria ( els alumnes durant les hores de tutoria organitzats pel tutor o els pares directament de 8h a 15h) els dies següents:

Del 6 al 10 de maig l'alumnat que cursa 1r i 2n d'ESO

Del 13 al 17 de maig l'alumnat que cursa 3r, 4t d'ESO i 1r de batxillerat

instruccions


  • Homenatge a Jaume March


L'IES Marratxí va retre, dia 17 d'abril, un homenatge a Jaume March, el qual va ser director del centre entre l'any 2002 fins al 2015 (recordau que va morir dia 7 de gener d'enguany).

L'acte es va dur a terme a l'amfiteatre i comptà amb diversos parlaments que recordaren la figura de Jaume March. Hi assistiren, entre d'altres, el director actual Jaume Pau Mateu, el batle de Marratxí Joan Francesc Canyelles, la regidora de Serveis Socials i Educació, Aina Amengual, el batle de Santa Maria del Camí, Colau Canyelles o el conseller Martí March. També hi pogueren assistir voluntàriament alumnes i professors de l'IES Marratxí, ja que l'homenatge comencà al segon esplai, a les 12 hores.

La darrera intervenció va ser la del conseller Martí March i Cerdà que, sobretot, destacà el fet que el director homenatjat sempre ha deixat petjada pertot arreu on ha estat i que va ser un gran defensor de l'escola pública.

Des d'ara, la biblioteca de l'IES Marratxí durà el nom de Jaume March Serra, per servar el record de qui va ser el seu director i per la bona tasca que hi realitzà durant anys.

Notícia al Diario de Mallorca

Imatges de l'homenatge