IES MARRATXÍ

DARRERES NOTÍCIES:

  • Jornada de convivència.

Dimarts dia 26 de novembre els delegats i delegades del centre varen participar a la Jornada de convivència. Vàrem passar el matí a l'espai de Ca Ses Monges on els participants varen rebre informació sobre el funcionament del centre i d'alguns serveis municipals, varen poder fer propostes de millora i es va constituir la Junta de delegats d'aquest curs.

Un any més vàrem subratllar la importància que té la figura del delegat i delegada als grups i vàrem compartir moments de reflexió i de diversió.

Ens varen acompanyar, a més del director i del cap d'estudis del centre, el president de l'AMIPA, Phillippe Merou; la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Marratxí, Aina Amengual; i l'inspector d'educació Josep Lluís Bonnin.

Un matí profitós i molt agradable!

Carousel imageCarousel imageCarousel image


  • II jornades Familiars:"Educant en valors"

Seguir aquest enllaç per a més informació: Educant en valors


  • Cartell de les alumnes de PRAQ en favor del 25N, dia contra la violència masclista
  • Visita a Labo'Life

Alumnes del Cicle Formatiu de Farmàcia i Parafarmàcia visitaren el passat 25 d'octubre les instal·lacions de Labo'Life. Al web d'aquesta empresa es recull més informació:


  • Ajut per a llibres de text i material escolar

L'Ajuntament de Marratxí ha convocat la concessió de ajuts per a l'adquisició de llibres de text i material escolar per al curs 2019/2020. El termini per a la presentació de les sol·licituds és del dia 4 al 24 d'octubre. Consultar les bases


  • Cursos del SOIB a l'IES Marratxí

Obert el termini d'inscripció per al curs "Operacions d'enregistrament i tractament de dades i documents". Més informació aquí


  • 25/09/2019 Canvi horaris aturades Bus 3 de Batxillerat A partir del dia 30 de setembre de 2019 l'horari de les aturades del Bus 3 de batxillerat es modifiquen per motius logístics, consultar els horaris nous.


  • INSCRIPCIÓ DELS ALUMNES INTERESSATS A FER UN INTERCANVI CULTURAL EUROPEU 2019-20

Full d'inscripció al programa d'intercanvi