IES MARRATXÍ

DARRERES NOTÍCIES

 • Enquesta 1r ESO

Si voleu que se millorin les zones verdes properes al nostre centre, podríeu contestar aquesta enquesta? Moltes gràcies!

cartell.pdf
 • I Congrés d'Innovació Educativa

L'IES Marratxí va presentar al I Congrés d'Innovació Educativa un pòster per donar a conèixer els nostres projectes a 1r i 2n d'ESO.

 • Èxit de la Tona Solidària
 • SEGUIM DE DOL A L'IES MARRATXI

Tota la comunitat educativa de l’IES Marratxí està de dol per la mort de Jaume March, que va ser director del nostre centre durant tretze anys, des de la seva inauguració fins al 2015, quan es va incorporar a l’equip de la Conselleria d’Educació. La seva figura va marcar la identitat del centre, i encara hi és present. Descansa en pau, Jaume. Sempre et recordarem. • El projecte de segon d'ESO al Diari de Mallorca

El passat divendres dia 14 els nostres alumnes de 2n d'ESO organitzaren un sopar solidari en benefici de l'ONG Mallorca Sense Fam. Aquesta tasca final de projecte ha passat per un llarg recorregut d'estudi i investigació sobre els aliments saludables i l'elaboració de diferents receptes de cuina.

El dia 18 sortí una imatge dels alumnes i un comentari breu al Diario de Mallorca.


 • DOL A L'IES MARRATXI

Tota la comunitat educativa de l'IES Marratxí està de dol per la mort el passat divendres de Conxa Morlà, que va ser professora al centre, i Joan Maimó, exalumne.

Acompanyam les famílies en el seu dolor. Sempre els recordarem com a part del nostre centre.

 • Jornada de convivència 2018

Dilluns dia 10 de desembre vàrem celebrar la Jornada de convivència d'enguany a Ca Ses Monges, de Pla de Na Tesa, espai cedit per l'Ajuntament de Marratxí.

A la Jornada hi van assistir tots els delegats de curs del centre, l'alumnat mediador i els representants de l'alumnat al Consell Escolar. També vàrem comptar amb l'assistència del president de l'APIMA.

Al llarg del matí es va subratllat la importància de la figura del delegat a la vida del centre i hi va haver informacions diverses sobre el funcionament de l'IES. Tots els participants varen aportar la seva visió de diferents aspectes de l'organització del centre i varen treballar per proposar mesures de millora.

Va ser un dia molt profitós de reflexió, convivència i feina. Tots junts fem l'IES Marratxí.

Més imatges a la fototeca

 • Sopar solidari de 2n d'ESO

El proper 14 de desembre els alumnes de 2n d'ESO organitzen un sopar solidari en benefici de l'ONG Mallorca Sense Fam. Més informació a la plana web de projectes

 • Corcursos de l'APiMA

Segueix els enllaços per tenir més informació.


 • ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Dia 20 de novembre es va celebrar eleccions a representants de l'alumnat al Consell Escolar, el resultat ha estat el següent:

Candidata elegida: Laura Fornés Serra

Candidat suplent 1: Pau Medina García

Candidata suplent 2: Clara Pons Polak

Candidat suplent 3: Carlos Alcolea Escorcia.


 • Notícia al Diario de Mallorca on apareixen alguns membres de l'equip del projecte Erasmus+


 • Enguany ens afegim a les accions que proposa la Xarxa de centres coeducatius per tal de fer visible el Dia Internacional per l'eliminació de la violència contra les dones.

Se'ns proposa també que dia 23 vestim de negre i duguem llaços liles.

Hi ha quatre hashtags creats per donar difusió a tots els actes que es facin als centres educatius a través de les xarxes socials. Són:

#feminismeALEscola

#EscolesContraElMasclisme

#SocCentreAdherit

#25N


 • Eleccions Consell Escolar. Resultats del sorteig públic dels membres titulars i suplents de la Mesa Electoral dels pares i mares i alumnes. Us recordam que el dia 26/11/2018 de 17h a 21h tindrà lloc les votacions al Consell Escolar pel representant dels pares i mares (agrairíem màxima assistència ja que formau un col·lectiu important d'aquesta comunitat educativa). clicau


 • Jornada Pedagògica dedicada a l’escriptora Maria Aurèlia Capmany

Divendres 19 d’octubre va tenir lloc a Badalona, a l’Espai Betúlia, la Jornada Pedagògica Maria Aurèlia Capmany. El fet que una activitat del tercer projecte del curs 2017-2018, APP Tramuntana, la part dedicada als personatges de la Serra, es referís a la insigne escriptora va fer que dues professores del nostre centre, Isabel Mut i M. Carme Sampedro, hi participassin com a convidades en representació del professorat de Projectes de 2n d’ESO. La jornada s’inicià amb una conferència a càrrec de Marta Nadal, comissària de l’Any Maria Aurèlia Capmany i la seguiren comunicacions de professorat presentant diferents experiències des d’arreu dels territoris de parla catalana de Castelldefels, Salou, Tarragona, València i Marratxí en el nostre cas. S’acabà amb la presentació de materials didàctics i com a cloenda es va fer una representació teatral amb Capmany com a protagonista. Tota la jornada girà entorn de la figura de l’escriptora, assagista, traductora, dona de teatre, feminista i parella del poeta mallorquí Jaume Vidal Alcover que és precisament el que la du al Mal Pas d’Alcúdia on ella gaudirà de moments inoblidables contemplant la mar de la Badia de Pollença, nedant i recobrant vida com ho feia de menudeta a Canet amb les seves tietes i emplenant les seves obres de referències a la nostra illa. Estam contents de ser-hi i aportar el nostre granet d’arena per fer que l’obra d’una escriptora cabdal del segle XX no mori en l’oblit.


 • Des de ja fa dos cursos, L'IES Marratxí és soci d'un projecte Erasmus+. Aquest curs 2018/19 els alumnes de 3r d'ESO participen en el projecte MESICS, juntament amb un centre d'Alemanya i un de França.

El director va assistir els dies 15 i 16 d'octubre a unes jornades de formació a Toledo.

Podeu consultar la notícia al Diario de Mallorca


 • Contrasenyes gestib famílies: adjuntam el manual d'usuari que inclou les preguntes freqüents en cas de no poder accedir-hi (problemes amb les contrasenyes) manual usuari gestib families

Recordau per accedir al gestib des del mòbil o des de l'ordinador: https://www3.caib.es/xestib/


 • Noves rutes i horaris busos batxillerat, clicau


 • Full transport escolar, clicau


 • BEQUES CURS 2018/2019, clicau
 • INICI DE CURS: L'inici de curs pels estudis d'ESO i Batxillerat serà dia 12/09/2018 amb horari normal de 8h a 14h (no hi haurà presentació com els cursos anteriors) i haurà servei de transport escolar. Les llistes de transport escolar estaran penjades a la vidriera i a la pàgina web del centre dia 11 de setembre de 2018.
 • L'inici de curs pels estudis dels cicles formatius de grau mitjà i grau superior i de FP Bàsica serà dia 21/09/2018 (horari de dematí de 8h a 14h i d'horabaixa de 15.45h a 21.40h)
 • La recollida de llibres usats de 4t ESO i 1r Batx. convocatòria extraordinària serà dia 6/9/2018 a les 16.30h.
 • Fulls de pagaments: pagament estudis ESO/BATX/FPB; pagament quota de llibres; pagament estudis CFGM/CFGS


04/06/18- Incidències pagaments curs 2018-2019: en cas de no llegir el codi de barres introduir el núm. d'entitat (7 darrers dígits del codi de barres): Material i activitats 1r i 2n ESO (0232551); Material i activitats 3r ESO, 4t ESO i batx. (0232563) i taquilla (0232605). Full de pagament


Adreça: Carrer Arbre de la Ciència, 1, 07141- Polígon de Marratxí Telèfon:971 226622