Chromebook

TOT L'ALUMNAT DE:

Han de disposar per classe un dispositiu digital amb teclat físic: Ordinador portàtil (Windows, Mac, Ubuntu...) o Chromebook (opció recomanada). El Chromebook es pot adquirir a l'empresa ICONO, mirau instruccions a la presentació.

IMPORTANT: Per als alumnes de 1r d'ESO que venen de les escoles adscrites (i altres) que ja tenen un Chromebook, s'han d'enrolar a l'IES Marratxí per poder gaudir de totes les prestacions. Per això, el primer dia de classe (dia 11 de setembre) l'han de dur al centre amb càrrega completa. Aquest procés d'enrolament esborrarà totes les dades anteriors.

novetat:

ADQUISICIÓ DE  CHROMEBOOKS NOUS CURS 2023/24

Només per l'alumnat nou a 1r d'ESO que no té Chromebook, o per a qui vulgui renovar-ho.

Presentació definitiva Chromebook IES MARRATXI 23-24

Orientacions per gestionar les avaries dels Chromebooks de l'alumnat del centre. 

Aquí teniu una ajuda per realitzar les gestions que s'han de fer en cas d'avaria dels Chromebooks. 

IMPORTANT: El centre no gestiona els tràmits de garantia dels Chromebooks ni facilita ordinadors en préstec quan aquests ordinadors estan en reparació. S'ha d'anar en tots els casos a l'empresa que va vendre el portàtil.


En cas de que no hi hagi resposta per part de les empreses, ens poden explicar el seu cas al correu xarxipelag@iesmarratxi.org, aportant totes les dades possible (nom de l'alumne/a, data de comunicació de l'avaria, ...).