Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Eclips 


We zijn het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg in de regio Groot-Gent. 

CGG Eclips biedt gespecialiseerde, ambulante behandeling aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met ernstige psychische of psychiatrische problemen. 

Daarnaast beschikt ons centrum over bijzondere expertise op het vlak van drugpreventie, verslavingszorg, forensische zorg, suïcidepreventie en epilepsie.
http://www.pakt.be/

Nieuws

  • KO(A)PP-jongerengroep Heel wat kinderen groeien op bij een ouder met een psychisch of afhankelijkheidsprobleem. Dit heeft vaak invloed op hen en het gezin. Onze KO(A)PP-jongerengroep heeft tot doel ...
    Geplaatst 16 jan. 2020 01:14 door Tim Lamon
  • Vacature psycholoog Momenteel zijn we op zoek naar een psycholoog (19u). Meer info met betrekking tot deze vacature kan u hier nalezen.
    Geplaatst 29 nov. 2019 06:49 door Tim Lamon
  • Vacature kinder- en jongerenpsycholoog (19u) Momenteel zijn we op zoek naar een kinder- en jongerenpsycholoog (19u) met het oog op het flexibel realiseren van vervangingen van de hulpverlenende functies in meerdere teams. Meer info met ...
    Geplaatst 12 nov. 2019 02:03 door Tim Lamon
Berichten 1 - 3 van 102 worden weergegeven. Meer bekijken »Belangrijk bericht
Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese GDPR-wetgeving van kracht. General Data Protection Regulation gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Wij nemen de nieuwe Europese privacywetgeving ter harte. In België is het bewaren van patiëntgegevens reeds langer streng gereglementeerd. Bij CGG Eclips staan er al werkwijzen en procedures op punt die de gegevensbescherming garanderen. Samen met andere CGG’s engageert ons CGG zich tot het verder onderzoeken naar de noodzaak van bijkomende maatregelen in het kader van deze nieuwe wetgeving.