Home

Als kernpartners binnen het bredere netwerk van de geestelijke gezondheidszorg hebben het Regionaal Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Deinze-Eeklo-Gent (RCGG) en CGG Eclips sinds 31 maart 2021 de krachten gebundeld als het nieuwe Centrum Geestelijke Gezondheidszorg ADENTRO.

Ingevolge de maatregelen van de Federale Overheid om de verspreiding van de Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan, past ook CGG Eclips tijdelijk zijn beleid aan. We streven ernaar om hierbij onze dienstverlening zoveel mogelijk te garanderen.

Indien u een afspraak op het centrum hebt, vragen we om volgende afspraken en maatregelen die binnen ons centrum van kracht zijn strikt op te volgen:

  • Was thuis - voor u naar centrum komt - de handen.

  • Toiletgebruik wordt binnen ons centrum tot het minimum beperkt: ga bij voorkeur voor de afspraak thuis nog eens naar het toilet.

  • Kom bij voorkeur alleen naar het centrum. Indien dit echter niet mogelijk is, mag er maximum één begeleidend persoon meekomen naar de consultatie. Voor consultaties met kinderen en jongeren kunnen samen met de hulpverlener andere afspraken worden gemaakt.

  • Tracht stipt op tijd te komen op uw afspraak, maar niet te lang op voorhand. Het gebruik van de wachtzaal is immers tot een strikt minimum beperkt.

  • Neem een mondmasker mee naar het centrum.

  • We vragen om bij het binnenkomen de handen te ontsmetten en u aan te melden bij het secretariaat.

  • Respecteer de geldende social distancing (minimale afstand van 1,5 meter) en hygiënemaatregelen. Zo houden we het voor uzelf, andere cliënten en onze medewerkers zo veilig mogelijk.

Indien u symptomen heeft die mogelijks op een COVID-19 infectie kunnen wijzen, neem contact op met het centrum om de afspraak te annuleren via het algemeen telefoonnummer (09/235.22.41). Deze afspraak kan - indien gewenst en mogelijk - wel telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden. Neem daarnaast zeker ook contact op met uw huisarts.

Vragen?

Bij vragen kan u steeds terecht op ons algemeen nummer 09 / 235 22 41 of via info@cggadentro.be.

Aanmeldingen gebeuren enkel telefonisch via bovenvermeld algemeen nummer van 8u30 tot 12u30 en tussen 13u30 en 17u00.

Aarzel niet om ons te contacteren.

We zijn het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg in de regio Groot-Gent.

CGG Eclips biedt gespecialiseerde, ambulante behandeling aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met ernstige psychische of psychiatrische problemen.

Daarnaast beschikt ons centrum over bijzondere expertise op het vlak van drugpreventie, verslavingszorg, forensische zorg, suïcidepreventie en epilepsie.

Belangrijk bericht

Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese GDPR-wetgeving van kracht. General Data Protection Regulation gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Wij nemen de nieuwe Europese privacywetgeving ter harte. In België is het bewaren van patiëntgegevens reeds langer streng gereglementeerd. Bij CGG Eclips staan er al werkwijzen en procedures op punt die de gegevensbescherming garanderen. Samen met andere CGG’s engageert ons CGG zich tot het verder onderzoeken naar de noodzaak van bijkomende maatregelen in het kader van deze nieuwe wetgeving.