Opstartcursus

Opstartcursus

Opstartcursus - Lees ook Aankoopbegeleiding

Een goede start is het halve werk

Deze cursus is bedoeld als voorbereiding voor de aankomende Rottweiler eigenaar.

U heeft besloten een Rottweiler aan te schaffen en wil graag goed voorbereid zijn en de opvoeding zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, dan is het een goed idee deel te nemen aan deze cursus.

Er komt best veel bij kijken als je een Rottweiler goed wil opvoeden en het is zeker niet zo simpel als sommige mensen denken.

Ook de keuze voor het ras is een van valkuilen waar mensen in vallen. Een Rottweiler pup is altijd leuk, lief en erg aandoenlijk maar een pup groeit al snel uit tot een puber en dan is een goede basis essentieel om goed door deze periode heen te komen. De puberteit bij je pup zal mogelijk bij U voor de nodig frustratie kunnen zorgen.

(De puberteit begint bij honden gemiddeld rond de 6-7 maanden en kan enkele maanden aanhouden, maar bij sommige honden ook enkele jaren)

Met deze opstartcursus helpen wij U in uw voorbereiding en leren wij U wat hondentaal is. Wij zetten hiervoor onze eigen honden in. Wij beschikken over een roedel van 6 Rottweilers en hebben daardoor ruime keus aan verschillende karakters en eigenschappen.

De cursus bestaat uit 3 lessen van 1 uur opgedeeld in 3 weken en de koste zijn hiervoor € 75,-

Wanneer u daarna een puppycursus bij ons komt volgen ontvangt u € 25 ,- korting op het cursusbedrag dus is de puppycursus geen € 155 ,- maar € 130 ,-