Puppycursus

Wij bieden de nieuwe puppy eigenaren de mogelijkheid om samen met hun pup een cursus te komen volgen bij ons op basis van beweging, discipline en affectie wij trainen in kleine groepen van maximaal 7 cursisten omdat we iedereen advies op maat willen geven.

Met deze Puppycursus gaan we de basis leggen voor de rest van het leven van uw hond en werken wij met diverse commando's

Maar belangrijker nog, we gaan zorgen voor sociale dieren. Een hond die luistert als je hem roept en die sociaal is naar mens en dier

Uw hond neemt een hele speciale plaats in binnen u gezin. Ons doel is om u inzicht te geven in het ras en specifiek in uw eigen hond.

Onder onze begeleidingleert u de sociale vaardigheden van uw hond verder te ontwikkelen Iedere hond is een uniek individu met zijn eigen karakter, voorkeuren, gemoedstoestand etc.

Wij dragen u graag onze kennis en vaardigheden over en hiermee kunt u de hond in iedere situatie leren wat u van hem verwacht. Omdat u leert te kijken naar het gedrag van uw hond en u op situaties leert inspelen kunt u probleemgedrag of stress voorkomen of verminderen.

Er ontstaat een betere mens-hond communicatie op basis van vertrouwen. Zo creeert u een hond die prettig in de omgang is, geen overlast veroorzaakt en... gelukkig is.

De cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur en ze maken kennis met van alles en iedereen In deze periode moet uw pup met een zo breed mogelijk menselijk als dierlijk publiek in aanraking komen