Hondenschool Rottweiler Training en Gedrag

Gespecialiseerd in Rottweiler training op basis van beweging, discipline en affectie

Net iets meer dan gewoon een hondenschool.

Hondenschool Rottweiler Training en Gedrag is onderdeel van Rottweiler Kennel Angfiero

Welkom op de website van Hondenschool Rottweiler Training en Gedrag wij gespecialiseerd in Rottweiler training. Welke training u het beste kunt volgen is afhankelijk van de leeftijd en opleidingsniveau van je hond.

Wanneer u een jonge Rottweiler in huis hebt, kunt u starten met de puppy training. Als u elders een training heeft gevolgd of u hond is al iets ouder, dan kun je starten met één van de vervolgtrainingen

Wij streven er naar om enthousiaste en gemotiveerde cursisten in de les te hebben. Voor optimale trainingsresultaten wordt er in kleine groepen getraind met maximaal 7 cursisten.

Wij vinden het van groot belang om elke cursist evenveel individuele aandacht te geven. Ieder mens is anders en iedere Rottweiler is anders en heeft een eigen karakter.


Hondentraining en Gedragsbegeleiding


Ook honden met gedragsproblemen helpen wij graag. Hulp bij gedragsproblemen van uw hond nodig? Schaam je niet er zijn veel honden die probleemgedrag vertonen.

Ze doen dit niet omdat ze dit graag willen, maar omdat ze niet anders weten. Veel mensen schamen zich als ze een probleem hebben met hun hond en schakelen te laat hulp in.

Om een hond op te voeden tot een prettige huishond en roedelgenoot is het een eerste vereiste dat men zijn gedrag begrijpt. Maar geven ook advies over aanschaf en verzorging van Rottweilers Kijkt u gerust even rond op de website en mocht u vragen hebben kunt u ons altijd mailen of bellen.


Onze hondenschool is officieel partner van Proteq Dier & Zorg Dierenverzekering Royal Canin Dierenvoeding en Dierenkliniek DierenDokters Breda


Westland, Naaldwijk, Kwintsheul, Monster, 's Gravenzande, Maasland ,Maasdijk, De Lier, Wateringen,

Midden Delfland, Den Hoorn, Delft, Rotterdam, Rijswijk, Den Haag ,

Hondenschool Rottweiler Training en Gedrag is onderdeel van Rottweiler Kennel Angfiero