wil jij een melding doen naar meld.online, stuur dan een whatsapp bericht naar +31622869860 - vertel ons wie je bent, waar je bent, wat het probleem is ...


Stijn zoekt samenwerkingen met vrijwilligers en ondernemers, ontwikkelt nieuwe concepten en vraagt goede doelen, stichtingen, scholen, verenigingen naar hun verhalen, hun missie, doelstellingen, resultaten, .. zoekt naar het verhaal, de diepgang, het bestaansrecht van een club of de problematiek en de mogelijjke oplossingen, door verslag te doen over de dagelijkse zaken wil Stijn Gabeler als online journalist een bijdrage leveren in het voorzien van informatie naar de mensheid, het verbeteren van maatschappelijke situaties en het ondersteunen van hulpverlenende organisaties.

meer over Stichting GODOGOOD via https://sites.google.com/a/godogood.nl/godogood/whatsapp

Van wie is deze duif? .. zoeken kan je via de site https://www.npoveenendaal.nl/duif-gevonden

Heb jij een duif gevonden en wil je de eigenaar vinden. Hiervoor heb je het nr van de ring nodig, met een jaartal. Ik kon het jaartal eerst niet lezen maar zag online op een site dat dit nr uit 2016 kwam.

Opeens had ik vandaag bezoek van duif 1453907, de duif bleek uit Leiden te komen en de eigenaar kon ik vinden via bovenstaande site. Heb via mobiel gebeld. De duif zal zelf wel weer terug vliegen zei hij.