persberichtenPERSBERICHT 29-11-2017 MELD.ONLINE START BLOG VIA BLOGSPOT / BLOGGER / Blog : http://meldpuntonline.blogspot.nl/


PERSBERICHT 22-11-2017

STICHTING GODOGOOD START DE NIEUWE WEBSITE MELD.ONLINE

Vanuit Alkmaar starte de online journalist Stijn Gabeler de website meld.online om mensen te kunnen bereiken, meldingen te kunnen ontvangen en om als journalist een bijdrage te kunnen leveren in het onderzoeken van misstanden.

Er zijn veel verschillende site, portalen en hulpverlenende instellingen.

Via meld.nl is er zelfs al een duidelijk in kaart gebrachte site,

maar een platform waarin gezocht word naar verhalen voor beginnende journalisten die de burgers met problemen in hun zoektocht willen bijstaan was er nog niet, daarom is dit initiatief iets nuttigs, .. nodig en noemenswaardig.


Een goede naam, want meld.online zegt precies waar het voor staat.

Meld online uw situatie, omstandigheden en misstanden via de site, via formulieren en vind via deze pagin de mogelijke informatie en externe links naar instanties, instellingen, hulpverlenende organisaties.


Ook kunt U zich aanmelden voor een telefooncirkel, een mogelijke vrijwilligers functie in uw regio, of u kunt zich als lokaal aanspreekpunt en meldpunt melden via meld.online zodat ook u op de kaart word gezet als hulpverlener / coach / adviseur of instelling.

Verder zal er in de komende periode hard gewerkt worden aan deze site om u te kunnen dienen met de juiste links, informatie en eventuele doorverwijzingen of begeleiding naar een goede oplossing omtrent uw misstanden.


Een luisterend oor, maar ook een meedenkende factor willen we binnen de samenleving kunnen ontwikkelen, daarvoor is steun nodig, dus doe gerust een donatie of geef Stichting GODOGOOD een opdracht.

Meer informatie via http://www.GODOGOOD.com


PROJECT: GODOGOOD & meld.online

Stichting GODOGOOD zet zich in dmv openbare youtube producties en registraties van stichtingen en goede doelen. Ook is de Stichting GODOGOOD via vrijwilligers te verbinden met scholen, bedrijven en organisaties of instellingen. De doelstellingen zijn omschreven op de sites en blogs, ..

De missie van de Stichting GODOGOOD is om in Nederland en Wereldwijd actief aanwezig te zijn voor goede doelen ondersteunende projecten.


Door vrijwilligers te verbinden met hulporganisties en verslaggevingen op een duurzame manier structuur te geven waardoor structurelere vormen van aanbod kunnen worden gematched met de vraag en hulpvragen van de mensen, de dieren en de natuur (Flora en Fauna); Ontstaat er een netwerk en portaal wat zich doeltreffend inzet voor verbeteringen en een waarborg kan leveren in de vorming van controle systemen en onderhoud en veiligheids ervaringen.


Het hoofddoel van GODOGOOD is om mensen te motiveren, inspireren en te helpen activeren in gedachtens en acties die een gewenste verbetering kunnen leveren. 1 malig of duurzaam en structureel.


Vaste contracten kunnen een bijdrage leveren tot een zekerder bestaan met zorgvuldigere en zelfstandigere vormen van ondernemen en privatisering en openbaring.


Het deel: beheer en bewaking is hierbij een openbaar gedachtengoed wat gedeelt mag worden en waarbij materie ondergeschikt kan raken aan de gewenste en beoogde verbeteringen.


Mind of Matter,..

Verstand boven Materiƫle welvaart.


Het logo, de naam en de missie GODOGOOD zijn ontstaan door registraties geregeld door:

Stijn C.R.E.C.Gabeler

184840582 B.01. NL

GODOGOOD@GMAIL.COM

+31(0)622869860


Samen staan we sterk.

GODOGOOD INTERNATIONAL

Samenwerken voor een hulpvaardigere wereld.