Stichting GODOGOOD / meld.online

zoekt altijd nieuwe vrijwilligers.


De stichting is ontstaan in 2012 en is kleinschalig actief met het maken van youtube producties, audio registraties en soundcloud publicaties, facebook reporting, online journalistiek voor sites vanuit eigen beheer.Lijkt het je leuk om als vrijwilliger te helpen?

Neem dan contact op met Stijn Gabeler.

Stuur een SMS of Whatsapp berichtje naar +31622869860

vermeld ( Je naam, woonplaats, wat je wilt doen) ..


Hopelijk kan je dan spoedig een afspraak maken voor een orriëntatie gesprekje en de eventuele mogelijkheden bespreken.


Omdat de Stichting ( Stichting GODOGOOD ) nog erg klein is, kunnen we geen financiële vergoedingen geven.


Bij een project waarbij je je gaat inzetten voor een goed doel is het altijd de bedoeling dat je dit vanuit eigen wil doet en je geen financiële beloning aanneemt of andere kado's ... Wel proberen we tijdens het project of de productie op de werkplek en alle locaties ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk je werk kan doen, hierbij proberen we vanuit de stichting je te voorzien in informatie maar ook mits mogelijk eventuele middelen die we in bruikleen of eigen beheer hebben verworven.


Via leden, donateurs en sponsoren kan Stichting GODOGOOD groeien en leren van elke situatie, ..


Door ook vanuit een journalistieke manier te kijken,mee te denken en ons als journalisten vrij te bewegen binnen projecten van charitatieve instellingen of grote producties,.. willen we leren van gemaakte fouten en verworven technieken erkennen en kritisch benaderen om te zien waar dingen kunnen verbeteren en hoe veranderingen mogelijk kunnen worden.

Contacten die door andere stichtingen, verenigingen of clubs worden geleverd kunnen binnen Stichting GODOGOOD actief een rol gaan spelen als vrijwilliger, maar hebben vanwegen belangenverstrengelingen geen direkte positie binnen de organisatie.


Iemand die zich wil aanmelden voor organisatorische groei voor Stichting GODOGOOD en eventuele project en productie matige planning, kan altijd een mailtje sturen naar GODOGOOD@gmail.com met een cv en motivatie.

Vanwegen de strekking om je op een duurzame manier te gaan inzetten voor een stichting en journalistiek-platform die vanuit vrijwilligers dient te groeien naar een betrouwbaar en transparant netwerk voor en door iedereen die graag betrokken is, kunnen we voor een vaste functie op dit moment nog geen concrete betalingen organiseren.

Mits er een sponsor/ investeerder of voldoende leden zullen aansluiten ...


Met de hoop op prachtige samenwerkingen, gezellige momenten en veel leerzame projecten en fantastische producties die we gezamelijk in de toekomst kunnen creëren vragen we je aandacht voor de volgende sites & links.