JOIN THE COMMUNITY MELD.ONLINE / Meld.Online at GOOGLE+ / EVENEMENTEN / TRANSLATE - meldpunt = hotline

Meld.ONLINE is een website voor onderzoeksjournalisten die vanuit hun journalistieke ambities samen willen werken aan onderzoeken over meldpunten.

Door het ontwikkelen van een filter-onderzoeks-systeem voor het melden van misstanden via 1 portaal richting 1 of meerdere portalen tegelijk kunnen we meer inzicht krijgen over huidige meldingen en de dynamiek van melden versnellen en verbeteren. Ook kunnen we hierdoor een ondersteuning bieden bij het inzichtelijk maken voor de melder en het meldpunt.


GEZOCHT : Digitale genieën die de meerwaarde van MELD.ONLINE kunnen helpen creëren.

Voor het ontwikkelen van het systeem achter meld.online dmv online invul formulieren die data kunnen doorsturen naar 1 of meerdere instanties, data-systematisch een filter kunnen inbouwen voor bruikbare resultaten overzichten zoeken we : digitale genieën die de meerwaarde van dit systeem kunnen helpen ontwikkelen.


Journalist Stijn C.R.E.C.Gabeler begon op 22 November 2017 het initiatief MELD.ONLINE, met als doel om meer als onderzoeksjournalist in contact te kunnen treden met mensen en om meldingen te kunnen ontvangen over misstanden in Nederland / Europa.

Ga naar het anonieme INVULFORMULIER -

INVULFORMULIER MET PERSOONSGEGEVENS

Ook heeft meld.online als site de missie om informatie/links aan te bieden naar meldpunten en eventuele gewenste onderzoeks journalistiek dmv onderzoeken uit te voeren voor burgers of instellingen en deze te publiceren. Denk aan een onderzoek over de transparantie van de werkwijze en effectiviteit van meldpunten. lees meer over onderzoeksjournalistiek via :

ftm.nl / groene.nl / platform-investico.nl / VillaMedia.nl / NVJ.nl / SVDJ.nl