INCUBATORUL VIRTUAL

Platform NetWorkSt@rtUp

E-Learning Business

Antreprenoriatul este un contribuitor cheie in dezvoltarea economiei oricărei tari

Simulator Afaceri

Oportunități StartUp

Idei de afaceri

BUNE PRACTICI StartUp

SURSE Finanțare

Programe UE

GHID Finanțare UE 2021 2027

REPATRIA - Reinserția Expatriaților Prin Antreprenoriat Transfrontalier Români Intorși Acasă!

cu suportul

Incubatorului de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp

MENIU Website Custom NetWorkSt@rtUpPROIECT REPATRIA

Bine ai venit pe Platforma E-Learning Business NetSt@rtUp

SCOPUL proiectului REPATRIA - Reinserția Expatriaților Prin Antreprenoriat Transfrontalier Români Intorși Acasă! își propune: Creșterea gradului de promovare și susținere a oportunităților de afaceri, în țară și în străinătate, în beneficiul românilor de pretutindeni, aplicând un pachet de masuri/servici integrate concrete de afaceri, asistenta personalizata, consiliere/consultanță antreprenorială și mentorat online: Skype, zoom, teams asupra Grupului Țintă care vor putea materializa propriile idei de afaceri inovative in acțiuni concrete de servicii sau producție, toate acestea oferind instrumentele suport necesare pentru a depăși obstacolele în calea angajării si vor genera noi locuri de munca durabile de calitate, susținute pe termen lung în România

STRUCTURA Incubatorului de afaceri virtual inovativ Platform E-Learning Business NetworkSt@rtUp

Website Custom E-Learning Business NetworkSt@rtUp https://sites.google.com/view/e-startup

- BLOG-uri NetworkSt@rtUp :

BLOG-ul NetworkSt@rtUp blogspot.ro: https://netstartup.blogspot.ro/

BLOG-ul NetworkSt@rtUp wordpress.com: https://netstartupro.wordpress.com/

Pagina E-Learning Business NetworkSt@rtUp Facebook https://www.facebook.com/BusinessNetStartUpRo/

GRUP E-Learning Business NetworkSt@rtUp Facebook https://www.facebook.com/groups/netstartupro

Pagina E-Learning Business NetworkSt@rtUp LinkedIn https://www.linkedin.com/company/netstartup/

"Fiecare dintre noi poate deveni un antreprenor ! Ingredientele succesului pentru a construi o afacere sunt următoarele: hotărâre, putere de muncă, voință și credință în ideea pe care vrei să o pui în practică.

· Reține, a fi antreprenor este o alegere pe care o poți face în orice moment.

· Ne-am bucura să știm că succesul afacerilor dumneavoastră viitoare s-a datorat și informațiilor puse la dispoziție de Platforma NetSt@rtUp, Cursul E-Learning Business Plan & Ghidul online S.T.A.R.T-U.P.

· Avem speranța că prin Platforma NetSt@rtUp, Cursul E-Learning Business Plan & Ghidul online S.T.A.R.T-U.P. sa realizați un pas important către o afacere profitabilă !

· Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul nostru în vederea demarării unei afaceri și rețineți că nu puteți face lucruri mari având așteptări mici !

Suntem în orice moment alături de dumneavoastră și vă urăm Multe realizări & Mult succes !"

Mulți dintre cei care lansează o afacere cunosc faptul că buna pregătire a ceea ce intenționezi să întreprinzi reprezintă, întotdeauna, jumătate din calea către succes. Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp prin intermediul Cursului GRATIS E-Learning Business Plan NetSt@rtUp realizat de ADT, vă va fi util pentru această pregătire. A deveni întreprinzător este o excelentă ocazie pentru persoanele dornice să creeze, să inoveze, care sunt pregătite să desfășoare o muncă de excepție și care ar dori să-și ia soarta în propriile mâini. Cu toate acestea, drumul către o activitate independentă nu este o călătorie de plăcere. Ea va fi presărată cu probleme care trebuie rezolvate. Din nefericire, succesul în afaceri nu este garantat. Aproape jumătate din totalul falimentelor s-a produs pe parcursul primilor patru ani de la lansare. Omul de afaceri ar trebui să fie conștient de oportunitățile care i se oferă, dar și de riscuri.

De altfel Cursul GRATIS E-Learning Business Plan & Ghidul online S.T.A.R.T-U.P din cadrul Platformei NetSt@rtUp se adresează tuturor, însă cu precădere celor aflați la început de drum. Urmând acest curs vei afla răspunsul la întrebări fundamentale, precum:

 • Ce este antreprenoriatul și care sunt principalele abilități personale pe care un antreprenor trebuie să și le dezvolte?

 • Cum pot dezvolta un produs de succes?

 • Cum se pun bazele unei companii solide?

 • Ce trebuie făcut pentru a dezvolta o echipă armonioasă și a atrage o finanțare?

Suntem conștienți că această lucrare/inițiativă de proiect este perfectibilă. Se dorește ca:

 • Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp

 • Cursul GRATIS E-Learning Business Plan S.T.A.R.T-U.P

 • Ghidul online S.T.A.R.T-U.P

să reprezinte o modalitate practică imediată de sprijinire a sectorului întreprinderilor mici și mijlocii, important pentru prezentul și viitorul economiei românești.

Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp concentrează în paginile sale WEB principalele probleme cărora viitorul întreprinzător trebuie să le găsească rezolvare. Desigur că:

· Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp

· Cursul GRATIS E-Learning Business Plan START-U.P

· Ghidul online S.T.A.R.T-U.P - Sustenabilitate si Tehnologie in Antreprenoriat prin Resurse Tinere - Utile si Productive - cu resurse pentru informare a viitorilor tineri antreprenori;

pot fi utile și celor care și-au creat deja o firmă dar vor să-și dezvolte în continuare propriile afaceri. Astfel, Platforma E-Learning Business NetSt@rtUp abordează, punând un accent deosebit pe aspectele practice, următoarele probleme:

 • Concepte antreprenoriale - Competente antreprenoriale / Cultura antreprenoriala

 • Condiţii ale activităţii antreprenoriale - Strategii antreprenoriale la nivelul afacerii

 • Iniţierea unei afaceri - Marketingul in afaceri / Planificarea afacerii

 • Curajul de a incepe - Antreprenorul și crearea strategiei firmei

 • Derularea unei afaceri - Managementul și dezvoltarea afacerii

 • Evaluarea unei afaceri - Resursele umane și managementul lor în IMM-uri

SURSE FINANTARE

E-Learning StartUp

INFO UTILE

BUNE PRACTICI

PROMO NetSt@rtUp

Website-ul Custom E-Learning Business NetWorkSt@rtUp este un portal web complex cu diferite funcționalități: - Formular înscriere online in proiect - Formare Business E-Learning CURS GRATUIT 12 MODULE Business E-LEARNING- Modul 1- INTRO Concepte antreprenoriale- Modul 2- Skills in antreprenoriat - 10 trăsături ale unui antreprenor de succes- Modul 3- Cum să desfășori o analiză de piață în 5 pași simpli- Modul 4- Piața și produsul - cum să atingi product market fit în 7 pași- Modul 5- Elaborarea planului de afaceri - Schița modelului de afacere- Modul 6- Cum să formezi o echipă de vis- Modul 7- Cum să-ți construiești un pitch de nota 10- Modul 8- 10 sfaturi pentru a-ți mări șansele de a obține o finanțare- Modul 9- Cum poți să obții un împrumut bancar- Modul 10- Inițierea unei afaceri - Concepte fundamentale de marketing- Modul 11- Derularea unei afaceri - Concepte fundamentale în vânzări- Modul 12- Concurs online Planuri de afaceri1 Imperiul Leilor „StartUp pentru TineRI viitori antreprenori” - TOATE MATERIALELE de Promovare proiect / materiale informative tematice1 sunt încărcate in cadrul siturilor profesionale biblioteci online de documente digitale Scribd, Calaméo, Slideshare si postate pe Platforma inovativa E-Learning Business Network@StartUp: - Ghidul web COMPLET StartUp TineRI - Pliant informativ tematic1 Pașii necesari pentru înființare firma- Pliant informativ tematic1 Resurse pentru antreprenori / IDEI planuri afaceri MODELE- Pliant informativ Pagina Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) - FLYER informativ tematic1 Programul StartUP Nation ROMANIA ! - FLYER informativ tematic1 Surse de finanțare StartUp din fonduri naționale & U.E. - Website-ul Custom E-Learning Business Network@StartUp este UPGRADAT / UPDATAT IN PERMANENTA CU NOI INFORMAȚII UTILE - Pliant Formalități necesare înființării unei firme- Pliant Surse de finanțare afaceri1 - Pliant Cum se construiește o afacere1- Pliant MODEL PLAN afacere1 - Pliant Ghid pentru realizare plan Marketing- Pliant AFACEREA 1 de la A la Z - RESURSE ONLINE IDEI ȘI PLANURI DE AFACERI - MODELE PLANURI DE AFACERI - NOUTĂȚI AFACERI ACTUALE StartUp - SIMULATOR ONLINE STARTUP NATION ROMANIA - GHID DE ALEGERE IDEI DE AFACERE STARTUP NATION ROMANIA - MEDIA Business NetWorkSt@rtUp - Link-uri utile Business NetWorkSt@rtUp

SURSE FINANTARE

E-Learning StartUp

INFO UTILE

BUNE PRACTICI

PROMO NetSt@rtUp

Site-ul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni: www.dprp.gov.ro

"Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni"

PROIECT REPATRIA - Reinserția Expatriaților Prin Antreprenoriat Transfrontalier Români Intorși Acasă!

cu suportul

Incubatorului de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp

"Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni"