Platforma PROFESIONALA web

StartUP D.A.C.I.A

Platforma PROFESIONALA web StartUP DACIA - D.A.C.I.A

Asociatia G.A.L. Parang

sat Polovragi, comuna Polovragi, nr.293 A, jud. GorjProgram de Lucru: L-V 08:00 - 17:00Program cu Publicul: L-V 10:00 - 14:000765.429.5920786.869.1510253.476.215gal_parang@yahoo.com

S I M U L A T O R – FORMULAR conceput sa aveți șanse 100% de finanțare a PLANULUI de AFACERI

200.000 LEI /44.000 euro (NERAMBURSABILI) Obținere finanțare prin programul StartUp Nation ROMANIA !

Mulți dintre cei care lansează o afacere cunosc faptul că buna pregătire a ceea ce intenționezi să întreprinzi reprezintă, întotdeauna, jumătate din calea către succes. A deveni întreprinzător este o excelentă ocazie pentru persoanele dornice să creeze, să inoveze, care sunt pregătite să desfășoare o muncă de excepție și care ar dori să-și ia soarta în propriile mâini.

Cu toate acestea, drumul către o activitate independentă nu este o călătorie de plăcere. Ea va fi presărată cu probleme care trebuie rezolvate. Din nefericire, succesul în afaceri nu este garantat. Aproape jumătate din totalul falimentelor s-a produs pe parcursul primilor patru ani de la lansare. Omul de afaceri ar trebui să fie conștient de oportunitățile care i se oferă, dar și de riscuri.

"Fiecare dintre noi poate deveni un antreprenor ! Ingredientele succesului pentru a construi o afacere sunt următoarele: hotărâre, putere de muncă, voință și credință în ideea pe care vrei să o pui în practică.

  • Reține, a fi antreprenor este o alegere pe care o poți face în orice moment.
  • Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul nostru în vederea demarării unei afaceri și rețineți că nu puteți face lucruri mari având așteptări mici !

Suntem în orice moment alături de dumneavoastră și vă urăm Multe realizări & Mult succes !"

Platforma PROFESIONALA web StartUP DACIA

Asociația „Dorna Tismana” lansează Proiectul Sustinem Antreprenoriatul pentru TINEri care are ca si SCOP crearea contextului oferind resursele educaționale in mediul antreprenorial necesare tinerilor interesați de antreprenoriat, in vederea dezvoltării unui model de plan de afaceri (cu sprijinul experților consultanți) având rezultat construirea propriei afaceri1 implementând-o cu ajutorul oportunităților antreprenoriale de finanțare oferite de fonduri naționale & ale Uniunii Europene pentru StartUp-uri

Fundația Județeana pentru Tineret Gorj si Asociația DORNA TISMANA au demarat campania de promovare antreprenorială Media/Internet a oportunităților de finanțare a afacerilor StartUP, prin Dezvoltarea Platformei Net@StartUP (realizata in scopul facilitării accesului la informații privind oportunitățile antreprenoriale de implementare/finanțare a afacerilor

Antreprenorialul este un contribuitor cheie in dezvoltarea si creșterea economiei oricărei tari. Sistemul educațional din România este în curs de redefinire, infrastructura școlilor lasă de dorit, ei nefiind în situația de a putea oferi calificări adaptate la cerințele pieței de muncă.

Tinerii au nevoie lângă diploma de bacalaureat sau cea de licență de calificări suplimentare pentru a porni cu șanse reale în căutarea unui loc de muncă sau in realizarea unei afaceri proprii.

Educația antreprenoriala si financiară are un rol foarte important în rândul absolvenților de școală sau de facultate, ea asigurând cunoștințe și competențe care îi pot ajuta pe tineri să dezvolte o atitudine antreprenoriala, economică și financiară critică și analitică, astfel ca ei să devină forțe de muncă mai productive, un factor responsabil și de încredere al comunității locale. Inițiativa noastră vine sa răspundă unui defect structural la nivelul resursei umane naționale care se poate diagnostica prin deficitul de leadership antreprenorial;

Pornim de la argumentul următor învățământul preuniversitar este centrat cu precădere pe dezvoltarea la elevi a competentelor tehnice individuale;

Pe de alta parte realitatea din piața muncii actuale demonstrează ca setul competentelor soft: leadership antreprenorial; negociere, inteligenta emoționala, comunicare si ascultare activa team worker, gândire strategica si managementul schimbării pe care le deține o persoana face diferența.

Principalele cauze sunt lipsa culturii capitaliste si a cunoștințelor legate de mediul antreprenorial, absenta unor cadre informale de dezvoltare si finanțare a StartUp-urilor dar si absenta unei educării antreprenoriale in cercul academic.

Pașii necesari pentru înființare firma


Ghid înființare firma


ACTE necesare pentru înființare firma