PREZENTARE PlatformA WEB A.D.T. ong

Asociația Dorna TismanA

Scopul A.D.T. informarea, pregătirea, mobilizarea si implicarea actorilor din spațiul regional in vederea dezvoltării spiritului ANTREPRENORIAL la nivelul comunităților în vederea conservării patrimoniului cultural precum si al creșterii nivelului de trai

Asociația "DORNA TISMANA" este o organizație non-guvernamentală dedicată dezvoltării durabile a comunităților rurale și regionale din România. Misiunea noastră este de a capacita aceste comunități pentru auto-gestionare și dezvoltare economică și socială pe termen lung. Suntem mândri de apartenența noastră la Fundația Județeană pentru Tineret Gorj și Fundația Națională pentru Tineret, ceea ce ne oferă o rețea și resurse extinse pentru a duce la îndeplinire această misiune ambițioasă.

 

Scopul nostru fundamental este de a promova spiritul de voluntariat, de antreprenoriat și de asociativitate în comunitățile noastre țintă, având ca obiectiv principal conservarea patrimoniului cultural și îmbunătățirea nivelului de trai al locuitorilor acestor comunități. Suntem dedicați dezvoltării economice și sociale durabile, cu un accent special pe implicarea tinerilor și pe dezvoltarea lor în cadrul comunităților.

 

Obiectivele noastre operaționale, prioritățile și temele de acțiune sunt variate și acoperă domenii esențiale pentru dezvoltarea comunităților noastre. Ne concentrăm pe:

De-a lungul timpului, am contribuit la educația a peste 1.000 de tineri, care au devenit resurse valoroase pentru comunitățile noastre. Avem 30 de membri activi și am avut un impact indirect asupra a peste 30.000 de tineri. Am organizat și implementat cel puțin 30 de proiecte care au acoperit cinci domenii cheie: tineret, antreprenoriat și startup-uri, voluntariat și acțiuni sociale, educație/e-learning și cultură (cultural-artistic, cultural-literar și cultural-editorial).

 

Serviciile pe care le oferim pentru tineret includ:

Asociația "DORNA TISMANA" este o forță creativă și progresistă, concentrată pe construirea unui viitor mai bun pentru România prin implicarea tinerilor și dezvoltarea comunităților rurale și regionale. Aducem o contribuție semnificativă la transformarea potențialului în realitate în cinci domenii esențiale și suntem dedicați creării unui viitor mai strălucitor pentru țara noastră. Alătură-te nouă și fii parte din această mișcare pentru schimbare!

Vă invităm cu căldură să faceți cunoștință cu Asociația Dorna Tismana prin platforma noastră webADT, un loc în care descoperiți oportunități, inspirație și potențialul pentru a vă implica și a face o schimbare pozitivă în comunitățile rurale și regionale din România.

Descoperiți Platforma webADT – Asociația Dorna Tismana:

BLOG-uri A.D.T:

Social Media A.D.T: https://linktr.ee/ngoadt

Suntem o echipă pasionată care lucrează pentru a încuraja tinerii să fie parte din schimbările pozitive în comunitățile noastre. Prin intermediul platformei webADT, vrem să vă oferim:

1. Informații Valorase: Pe site-ul nostru găsiți resurse utile, proiecte interesante și evenimente care pot stimula creativitatea și spiritul vostru antreprenorial.

2. Inspiratie și Educatie: Blogurile noastre vă vor oferi perspective proaspete despre dezvoltarea comunităților, antreprenoriat și alte subiecte relevante. Este un loc unde puteți învăța și vă puteți împărtăși propria voastră poveste.

3. Oportunități de Implicare: Vă invităm să ne urmăriți pe rețelele sociale, să vă alăturați grupurilor noastre și să fiți parte din discuțiile noastre despre schimbare și dezvoltare comunitară.

Ne puteți găsi și pe o serie de platforme de social media, inclusiv Facebook, Instagram, LinkedIn, Tiktok și multe altele. Vă încurajăm să ne urmăriți, să vă implicați și să contribuiți la inițiativele noastre.

Facebook A.D.T:

LinkedIn A.D.T:

Și nu uitați să verificați și paginile noastre pe Tiktok, Instagram, Pinterest, Twitter și Youtube pentru conținut diversificat și captivant.

Prin intermediul platformei noastre webADT, puteți face parte dintr-o comunitate dedicată dezvoltării durabile și valorilor europene. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu entuziasmul de a face o schimbare în comunitățile noastre. Alăturați-vă nouă și împreună vom construi un viitor mai bun!

Platforma profesionala web A.D.T. – Asociația Dorna Tismana:

Platforma profesionala web A.D.T. – Asociația Dorna Tismana:

 

 BLOG-uri A.D.T

 

 Social Media A.D.T:

 

Facebook A.D.T

 

LinkedIn A.D.T

 

- Pagina A.D.T Twitter https://twitter.com/AntonioTomoniu

- Pagina A.D.T Tiktok https://www.tiktok.com/@dornatismana

- Pagina A.D.T Youtube https://www.youtube.com/channel/UCW80H9ny--HPpMm8Z3kAOzA

- Pagina A.D.T Instagram https://www.instagram.com/DornaTismana/

- Pagina A.D.T Pinterest  https://ro.pinterest.com/DornaTismana

MISIUNE: Asociația “Dorna Tismana” A.D.T. membra a Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Gorj membra a Fundaţiei Naționale pentru Tineret F.N.T. își propune capacitarea comunităților ținta în ceea ce privește auto-gestionarea și dezvoltarea comunitară economică și socială pe termen lung.

SERVICII suport de/pentru tineret oferite de  A.D.T. in 5 domenii de interes: de/pentru Tineret, Antreprenoriat / StartUp, Voluntariat / EVS, Educațional si Cultural:

 Platforma web A.D.T.Social Media A.D.T: Facebook A.D.T LinkedIn A.D.T - Pagina A.D.T Tiktok https://www.tiktok.com/@dornatismana- Pagina A.D.T Instagram https://www.instagram.com/DornaTismana/- Pagina A.D.T Pinterest  https://ro.pinterest.com/DornaTismana- Pagina A.D.T Twitter https://twitter.com/AntonioTomoniu- Pagina A.D.T Youtube https://www.youtube.com/channel/UCW80H9ny--HPpMm8Z3kAOzA

Platforma web A.D.T.

 

 BLOG-uri A.D.T


CONTACT Asociația „Dorna Tismana”:

office@dornatismana.ro

Telefon: 078 4321 121