Campania Brâncuși 7@rte

 Vino alături de noi pentru a SUSTINE CULTURA SI TINERII ! sub aspectul cultural-artistic al artelor creative/recreative încurajând si asigurând oportunități de afirmare & exprimare culturală "Luminează-te și vei fi, voiește și vei putea !"

Scopul Campaniei de promovare / vizibilitate Brâncuși 7@rte urmărește Creșterea gradului de implicare/participare activa la viața comunității artistice locale a tinerilor prin punerea în valoare a operelor „geniului artei contemporane” Constantin Brâncuși - Ansamblului Monumental "Calea Eroilor": masa tăcerii, poarta sărutului, coloana infinitului, cu ajutorul realizării lucrărilor de artă (mediatizate prin metode si instrumente de promovare, informare Media&Online) concepute de către artiștii tineri din Grupul de Arte Locale astfel încurajând/asigurând:

 • stimularea creativității/inovării & performanței producției artistice cu ajutorul realizării lucrărilor de artă (concepute cu abordări inovative care constau in fie in complexitatea fie in simplitatea abordării ex. realizarea de fotografii, sculpturi, picturi etc.);

 • oportunități de afirmare & exprimare cultural-artistica prin intermediul unor întâlniri, schimburi interculturale cu tematica in artele vizuale creative/recreative: producție de fotografie si video art, sculptura, pictura etc.

"Luminează-te și vei fi, voiește și vei putea !"

Se tot spune despre tineri că sunt „VIITORUL DE MAINE” și la un moment dat vor deveni cetățenii adulți. Dar tineri sunt ACUM „PREZENTUL DE AZI”. Și tot ACUM tinerii reprezintă SCHIMBAREA demonstrându-și capacitatea de a fi membri activi în comunitățile din care provin.  Investiția în capitalul uman prin dezvoltarea resurselor umane (in special a tinerei generații) este un proces care poate sa dureze chiar zeci de ani, în acest sens în cadrul acestui proiect investim ACUM prin implicarea activa a tinerilor în acest proces educațional /cultural-artistic (Încurajând toate inițiativele de participare activa a tinerilor la viața comunității ținta) astfel încât sa avem rezultatele scontate în primul rând ACUM în „PREZENTUL DE AZI” precum si în viitorul apropriat … „VIITORUL DE MAINE”, consideram în acest sens ca Viitorul începe ACUM cu TINE(RI).

Campania de promovare / vizibilitate Brâncuși 7@rte este o inițiativă a Asociației Dorna Tismana membra a Fundației Județene pentru Tineret Gorj - FJTG membra a Fundației Naționale pentru Tineret F.N.T. în parteneriat cu organizațiile membre FJTG.  

Platforma Culturala profesionala web@rte


Pagina web web@rte: Google sites  https://sites.google.com/view/gorj7arte/
Blog-ul web@rte http://artevizualegorj.blogspot.com/
Pagina web Facebook web@rte https://www.facebook.com/7arteRO 
Grup Facebook web@rte https://www.facebook.com/groups/127122844618558/

Ne puteți sprijini:

- cu donații direct pe platforma Bursa Binelui: 

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Campania-Brancusi-7Arte 

 - Redirecționând în 3 pași simpli https://www.redirectioneaza.ro/asociatia-dorna-tismana/doilasuta

 - Prin PayPal  https://www.paypal.com/paypalme2/Adt2020

 - direct prin virament bancar în contul Asociaţiei Dorna Tismana:

RO16RNCB0149125538870001 (RON)

RO86RNCB0149125538870002 (EUR)

 - direcționând 2% din impozit completând formularul: https://www.tomoniu.ro/cerere230.pdf
https://storage.googleapis.com/redirectioneaza/uploads/4030e3996dd89616f595c28c07217ff2/Formular_donatie.pdf 

Campania de promovare / vizibilitate Brâncuși 7@rte - SUSȚINE CULTURA SI TINERII ! sub aspectul cultural-artistic al artelor creative/recreative încurajând si asigurând oportunități de afirmare & exprimare culturală  

Campania de promovare / vizibilitate Brâncuși 7@rte își propune punerea în valoare a operelor „geniului artei contemporane” Constantin Brâncuși - Ansamblului Monumental "Calea Eroilor" prin dezvoltarea următoarelor principale acțiuni:

Campania Brâncuși 7@rte 

Dezvoltarea unei ample Campanii de promovare / vizibilitate Brâncuși 7@rte Media&Online a lucrărilor de artă cu tematica operelor „geniului artei contemporane” Constantin Brâncuși - Ansamblul Monumental "Calea Eroilor" 

Campanie completata de multiplicarea materialelor de promovare personalizate tematic inscripționate si tipărite: Albumul foto Brâncuși 7@rte, DVD-uri, Mini Bannere, Postere, Pliante, Fise, Mini Afișe, Flyere;

Albumul foto Brâncuși 7@rte

Realizarea Albumului fotografic „Promovarea creației si exprimării artistice prin ARTE VIZUALE Brâncuși 7@rte cu operele geniului artei contemporane Constantin Brâncuși - Ansamblul Monumental "Calea Eroilor"

Platforma Culturala Web@rte: 

Dezvoltarea Platformei Web@rte: site/blog/rețele sociale: pagini web, grupuri LinkedIn, Facebook etc. cu un număr de aproximativ 8.000 de si accesări; 

Platforma Culturala profesionala web@rte