ngo Platform WEB A.D.T. ong

Asociația Dorna TismanA

Scopul A.D.T. informarea, pregătirea, mobilizarea si implicarea actorilor din spațiul regional in vederea dezvoltării spiritului ANTREPRENORIAL la nivelul comunităților în vederea conservării patrimoniului cultural precum si al creșterii nivelului de trai

MISIUNE: Asociația “Dorna Tismana” A.D.T. membra a Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Gorj membra a Fundaţiei Naționale pentru Tineret F.N.T. își propune capacitarea comunităților ținta în ceea ce privește auto-gestionarea și dezvoltarea comunitară economică și socială pe termen lung.

SERVICII suport de/pentru tineret oferite de  A.D.T. in 5 domenii de interes: de/pentru Tineret, Antreprenoriat / StartUp, Voluntariat / EVS, Educațional si Cultural:

 Platforma web A.D.T.Social Media A.D.T: Facebook A.D.T LinkedIn A.D.T - Pagina A.D.T Tiktok https://www.tiktok.com/@dornatismana- Pagina A.D.T Instagram https://www.instagram.com/DornaTismana/- Pagina A.D.T Pinterest  https://ro.pinterest.com/DornaTismana- Pagina A.D.T Twitter https://twitter.com/AntonioTomoniu- Pagina A.D.T Youtube https://www.youtube.com/@asociatiadornatismana1246 

Platforma web A.D.T.

 

 BLOG-uri A.D.T


CONTACT Asociația „Dorna Tismana”:

office@dornatismana.ro

Telefon: 078 4321 121

Suntem entuziasmați să anunțăm campania noastră de informare și prevenire anti-drog pentru tineri și sperăm să obținem sprijinul dumneavoastră pentru a răspândi aceste informații și a face o diferență reală în viețile lor. Prin sponsorizarea acestui eveniment de fundraising, puteți contribui la prevenirea dependenței de droguri și la creșterea calității vieții tinerilor din comunitatea noastră. Link-ul nostru de donație este disponibil pe PayPal Donate bit.ly/3TtB0Qj. Vă mulțumim anticipat pentru sprijin.