ngo Platform WEB A.D.T. ong

Asociația Dorna TismanA

ADT este locul pentru dezvoltare a tinerilor prin educație, antreprenoriat, voluntariat, e-learning, Mediu, A N T I D R O G, Turism & cultură 

ADT - Activăm | Dezvoltăm | Transformăm Tinerii pentru un Viitor Mai Bun

Asociația Dorna Tismana (ADT) are nevoie de sprijinul tău pentru a oferi tinerilor un viitor mai bun. Cum poți dona:   Virament bancar: RO16RNCB0149125538870001 (Asociația Dorna Tismana)

Orice sumă contează! #DornaTismana #webADT #ongADT #ngoADT #AsociatiaDornaTismana #ADT #Donează Spune mai departe! Împreună, putem schimba viitorul tinerilor!

DONEAZA GRATUIT Redirecționează 3,5% din impozitul tău: NU TE COSTĂ NIMIC

https://redirectioneaza.ro/asociatia-dorna-tismana/

De ce să donezi:

ADT  Sursa Ta de Acțiune | Dezvoltare | Transformare Alătură-te comunității noastre și fii schimbarea !

Luminează-te și vei fi! ** Voiți și veți putea ! - C.A. Rosetti 

Despre Noi Asociația Dorna Tismana (A.D.T) 

Cine suntem? Suntem o Organizație Non Guvernamentală (ONG), Apolitica și NonProfit, dedicată dezvoltării tinerilor prin educație, antreprenoriat, voluntariat, e-learning, mediu, antidrog, turism & cultură  și a comunităților. 

A.D.T are o misiune solidă de peste 13 ani, concentrându-se pe dezvoltarea tinerilor și comunităților. Cu peste 37 de proiecte de succes in parteneriat și peste 1.370 de beneficiari direcți si 33.700 de beneficiari indirecți, A.D.T se distinge prin experiență, transformare și colaborare extinsă. Principalele zone de acțiune includ servicii în 7 domenii cheie: Educație, Antreprenoriatul, Voluntariatul, elearning Mediu, Prevenirea Adicțiilor, Turismul și Cultura. A.D.T se remarcă prin abordare inovatoare, impact social semnificativ și parteneriate extinse.


 Misiunea Noastră

ADT se angajează să transforme potențialul tinerilor în excepțional. Misiunea noastră este să capacităm comunitățile pentru auto-gestionare și dezvoltare pe termen lung. Ne concentrăm pe dezvoltarea spiritului de voluntariat, antreprenoriat și asociativitate, conservând patrimoniul cultural și îmbunătățind nivelul de trai.

 Ce Oferim ?

Cum pot beneficia de programele și serviciile noastre?  Pentru a beneficia de programele și serviciile noastre, ne poți contacta prin telefon, email sau vizita Platforma webADT: Site web oficial  pentru a afla mai multe detalii. Pagina noastră Google: Link 

ADT - Acțiune | Dezvoltare | Transformare Împreună, putem crea un viitor mai bun pentru comunitățile noastre și pentru România.

ADT - Acțiune | Dezvoltare | Transformare  a tinerilor prin educație, antreprenoriat, voluntariat, e-learning, mediu, antidrog, turism & cultură  pentru un viitor mai bun  

Ce ne definește ?

Servicii de Suport pentru Tineret în 7 Domenii

Mulțumim pentru interesul acordat Asociației Dorna Tismana!

Suntem profund recunoscători pentru dorința dumneavoastră de a contribui la un viitor mai bun pentru tineri. Sprijinul dumneavoastră ne va permite să continuăm proiectele și programele care au un impact semnificativ în viețile tinerilor din comunitatea noastră.

Iată mai multe detalii despre modalitățile prin care ne puteți sprijini:

1. Donații financiare:

2. Implicare activă:

3. Resurse:

Indiferent de modul în care alegeți să ne sprijiniți, vă mulțumim din suflet pentru generozitate și implicare! Împreună, putem face o diferență reală în viețile tinerilor!  #DornaTismana #webADT #ongADT #ngoADT #AsociatiaDornaTismana #ADT #Donează   Vă rugăm să distribuiți acest mesaj prietenilor și familiei dumneavoastră pentru a-i încuraja să se alăture misiunii noastre!

Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume! #ADT #DORNATISMANA #WebADT #PlatformaWebADT Alăturați-vă comunității noastre și fiți schimbarea! 💪

ADT - Sursa Ta de Acțiune | Dezvoltare | Transformare Împreună pentru Un Viitor Mai Bun

MISIUNE: Asociația “Dorna Tismana” A.D.T. membra a Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Gorj membra a Fundaţiei Naționale pentru Tineret F.N.T. își propune capacitarea comunităților ținta în ceea ce privește auto-gestionarea și dezvoltarea comunitară economică și socială pe termen lung.

SERVICII suport de/pentru tineret oferite de  A.D.T. in 5 domenii de interes: de/pentru Tineret, Antreprenoriat / StartUp, Voluntariat / EVS, Educațional si Cultural:

 Platforma web A.D.T.Social Media A.D.T: Facebook A.D.T LinkedIn A.D.T - Pagina A.D.T Tiktok https://www.tiktok.com/@dornatismana- Pagina A.D.T Instagram https://www.instagram.com/DornaTismana/- Pagina A.D.T Pinterest  https://ro.pinterest.com/DornaTismana- Pagina A.D.T Twitter https://twitter.com/AntonioTomoniu- Pagina A.D.T Youtube https://www.youtube.com/@asociatiadornatismana1246 

Platforma web A.D.T.

 

 BLOG-uri A.D.T


CONTACT Asociația „Dorna Tismana”:

office@dornatismana.ro

Telefon: 078 4321 121

ADT - Sursa Ta de Acțiune | Dezvoltare | Transformare Suntem aici pentru tineri și comunitate !

Suntem entuziasmați să anunțăm campania noastră de informare și prevenire anti-drog pentru tineri și sperăm să obținem sprijinul dumneavoastră pentru a răspândi aceste informații și a face o diferență reală în viețile lor. Prin sponsorizarea acestui eveniment de fundraising, puteți contribui la prevenirea dependenței de droguri și la creșterea calității vieții tinerilor din comunitatea noastră. Link-ul nostru de donație este disponibil pe PayPal Donate bit.ly/3TtB0Qj. Vă mulțumim anticipat pentru sprijin.