2022 StartUp MTFES

Antreprenoriat / StartUp

Antreprenoriatul este un contribuitor cheie in dezvoltarea economiei oricărei tari

Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp

MENIU Website Custom NetWorkSt@rtUp











„Proiect de tineret cofinanțat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse sub egida Anului European al Tineretului”

Bine ai venit pe Platforma E-Learning Business NetSt@rtUp

SCOPUL proiectului își propune: Creșterea gradului de promovare și susținere a oportunităților de afaceri, în țară și în străinătate, în beneficiul românilor de pretutindeni, aplicând un pachet de masuri/servici integrate concrete de afaceri, asistenta personalizata, consiliere/consultanță antreprenorială și mentorat online: Skype, zoom, teams asupra Grupului Țintă care vor putea materializa propriile idei de afaceri inovative in acțiuni concrete de servicii sau producție, toate acestea oferind instrumentele suport necesare pentru a depăși obstacolele în calea angajării si vor genera noi locuri de munca durabile de calitate, susținute pe termen lung în România

STRUCTURA Incubatorului de afaceri virtual inovativ Platform E-Learning Business NetworkSt@rtUp

Website Custom E-Learning Business NetworkSt@rtUp https://sites.google.com/view/e-startup

- BLOG-uri NetworkSt@rtUp :

BLOG-ul NetworkSt@rtUp blogspot.ro: https://netstartup.blogspot.ro/

BLOG-ul NetworkSt@rtUp wordpress.com: https://netstartupro.wordpress.com/

Pagina E-Learning Business NetworkSt@rtUp Facebook https://www.facebook.com/BusinessNetStartUpRo/

GRUP E-Learning Business NetworkSt@rtUp Facebook https://www.facebook.com/groups/netstartupro

Pagina E-Learning Business NetworkSt@rtUp LinkedIn https://www.linkedin.com/company/netstartup/

"Fiecare dintre noi poate deveni un antreprenor ! Ingredientele succesului pentru a construi o afacere sunt următoarele: hotărâre, putere de muncă, voință și credință în ideea pe care vrei să o pui în practică.

· Reține, a fi antreprenor este o alegere pe care o poți face în orice moment.

· Ne-am bucura să știm că succesul afacerilor dumneavoastră viitoare s-a datorat și informațiilor puse la dispoziție de Platforma NetSt@rtUp, Cursul E-Learning Business Plan & Ghidul online S.T.A.R.T-U.P.

· Avem speranța că prin Platforma NetSt@rtUp, Cursul E-Learning Business Plan & Ghidul online S.T.A.R.T-U.P. sa realizați un pas important către o afacere profitabilă !

· Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi suportul nostru în vederea demarării unei afaceri și rețineți că nu puteți face lucruri mari având așteptări mici !

Suntem în orice moment alături de dumneavoastră și vă urăm Multe realizări & Mult succes !"

Mulți dintre cei care lansează o afacere cunosc faptul că buna pregătire a ceea ce intenționezi să întreprinzi reprezintă, întotdeauna, jumătate din calea către succes. Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp prin intermediul Cursului GRATIS E-Learning Business Plan NetSt@rtUp realizat de ADT, vă va fi util pentru această pregătire. A deveni întreprinzător este o excelentă ocazie pentru persoanele dornice să creeze, să inoveze, care sunt pregătite să desfășoare o muncă de excepție și care ar dori să-și ia soarta în propriile mâini. Cu toate acestea, drumul către o activitate independentă nu este o călătorie de plăcere. Ea va fi presărată cu probleme care trebuie rezolvate. Din nefericire, succesul în afaceri nu este garantat. Aproape jumătate din totalul falimentelor s-a produs pe parcursul primilor patru ani de la lansare. Omul de afaceri ar trebui să fie conștient de oportunitățile care i se oferă, dar și de riscuri.

De altfel Cursul GRATIS E-Learning Business Plan & Ghidul online S.T.A.R.T-U.P din cadrul Platformei NetSt@rtUp se adresează tuturor, însă cu precădere celor aflați la început de drum. Urmând acest curs vei afla răspunsul la întrebări fundamentale, precum:

 • Ce este antreprenoriatul și care sunt principalele abilități personale pe care un antreprenor trebuie să și le dezvolte?

 • Cum pot dezvolta un produs de succes?

 • Cum se pun bazele unei companii solide?

 • Ce trebuie făcut pentru a dezvolta o echipă armonioasă și a atrage o finanțare?

Suntem conștienți că această lucrare/inițiativă de proiect este perfectibilă. Se dorește ca:

 • Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp

 • Cursul GRATIS E-Learning Business Plan S.T.A.R.T-U.P

 • Ghidul online S.T.A.R.T-U.P

să reprezinte o modalitate practică imediată de sprijinire a sectorului întreprinderilor mici și mijlocii, important pentru prezentul și viitorul economiei românești.

Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp concentrează în paginile sale WEB principalele probleme cărora viitorul întreprinzător trebuie să le găsească rezolvare. Desigur că:

· Incubatorul de afaceri virtual inovativ Platforma E-Learning Business NetworkSt@rtUp

· Cursul GRATIS E-Learning Business Plan START-U.P

· Ghidul online S.T.A.R.T-U.P - Sustenabilitate si Tehnologie in Antreprenoriat prin Resurse Tinere - Utile si Productive - cu resurse pentru informare a viitorilor tineri antreprenori;

pot fi utile și celor care și-au creat deja o firmă dar vor să-și dezvolte în continuare propriile afaceri. Astfel, Platforma E-Learning Business NetSt@rtUp abordează, punând un accent deosebit pe aspectele practice, următoarele probleme:

 • Concepte antreprenoriale - Competente antreprenoriale / Cultura antreprenoriala

 • Condiţii ale activităţii antreprenoriale - Strategii antreprenoriale la nivelul afacerii

 • Iniţierea unei afaceri - Marketingul in afaceri / Planificarea afacerii

 • Curajul de a incepe - Antreprenorul și crearea strategiei firmei

 • Derularea unei afaceri - Managementul și dezvoltarea afacerii

 • Evaluarea unei afaceri - Resursele umane și managementul lor în IMM-uri

SURSE FINANTARE

E-Learning StartUp

INFO UTILE

BUNE PRACTICI

PROMO NetSt@rtUp

Website-ul Custom E-Learning Business NetWorkSt@rtUp este un portal web complex cu diferite funcționalități: - Formular înscriere online in proiect - Formare Business E-Learning CURS GRATUIT 12 MODULE Business E-LEARNING- Modul 1- INTRO Concepte antreprenoriale- Modul 2- Skills in antreprenoriat - 10 trăsături ale unui antreprenor de succes- Modul 3- Cum să desfășori o analiză de piață în 5 pași simpli- Modul 4- Piața și produsul - cum să atingi product market fit în 7 pași- Modul 5- Elaborarea planului de afaceri - Schița modelului de afacere- Modul 6- Cum să formezi o echipă de vis- Modul 7- Cum să-ți construiești un pitch de nota 10- Modul 8- 10 sfaturi pentru a-ți mări șansele de a obține o finanțare- Modul 9- Cum poți să obții un împrumut bancar- Modul 10- Inițierea unei afaceri - Concepte fundamentale de marketing- Modul 11- Derularea unei afaceri - Concepte fundamentale în vânzări- Modul 12- Concurs online Planuri de afaceri1 Imperiul Leilor „StartUp pentru TineRI viitori antreprenori” - TOATE MATERIALELE de Promovare proiect / materiale informative tematice1 sunt încărcate in cadrul siturilor profesionale biblioteci online de documente digitale Scribd, Calaméo, Slideshare si postate pe Platforma inovativa E-Learning Business Network@StartUp: - Ghidul web COMPLET StartUp TineRI - Pliant informativ tematic1 Pașii necesari pentru înființare firma- Pliant informativ tematic1 Resurse pentru antreprenori / IDEI planuri afaceri MODELE- Pliant informativ Pagina Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) - FLYER informativ tematic1 Programul StartUP Nation ROMANIA ! - FLYER informativ tematic1 Surse de finanțare StartUp din fonduri naționale & U.E. - Website-ul Custom E-Learning Business Network@StartUp este UPGRADAT / UPDATAT IN PERMANENTA CU NOI INFORMAȚII UTILE - Pliant Formalități necesare înființării unei firme- Pliant Surse de finanțare afaceri1 - Pliant Cum se construiește o afacere1- Pliant MODEL PLAN afacere1 - Pliant Ghid pentru realizare plan Marketing- Pliant AFACEREA 1 de la A la Z - RESURSE ONLINE IDEI ȘI PLANURI DE AFACERI - MODELE PLANURI DE AFACERI - NOUTĂȚI AFACERI ACTUALE StartUp - SIMULATOR ONLINE STARTUP NATION ROMANIA - GHID DE ALEGERE IDEI DE AFACERE STARTUP NATION ROMANIA - MEDIA Business NetWorkSt@rtUp - Link-uri utile Business NetWorkSt@rtUp

SURSE FINANTARE

E-Learning StartUp

INFO UTILE

BUNE PRACTICI

PROMO NetSt@rtUp