teachers comments

commentaar Winoe Bhikharie:

- 1601: THPCIF
Goed uitgewerkt concept (logicapuzzels) met eigen materiaal, opgenomen uit Minecraft. Prima toepassing van conditions in de playlist in combinatie met avatars. De game heeft meerdere paden die je kunt verkennen, wat de herspeelbaarheid ten goede komt.

- 1602: Physics in Motion
Een duidelijk format (eigen animatie met een vraag, gevolgd door verdieping, gebaseerd op het predict-observe-explain model) zorgt ervoor dat het onderwerp van de zwaartekracht op een heldere manier wordt uitgelegd. Ik waardeer de hoeveelheid werk die in de applicatie is gestopt met 11 uitgewerkte situaties!

- 1606: Test the Teacher
Goed gebruik gemaakt van de score-functionaliteit en condities om aan de hand van keuzes een profiel te bepalen. Verder is er slim gebruik gemaakt van animated gif-bestanden bij de keuzemomenten als achtergrondplaatjes van de overlays, zodat er meerdere bewegende elementen tegelijk kunnen worden weergegeven op het scherm.

- 1607: Forest of Life
De selectie van videos zorgt voor immersie binnen het concept. De manier hoe het verhaal wordt verteld vind ik ook erg geslaagd. De uitwerking van de dilemma's geeft mij een aardig beeld van hoe de uiteindelijke game eruit zou kunnen zien.

- 1610: A Knight To Remember
Degelijke game met rekensommen die steeds iets moeilijker worden. De boss battle is goed bedacht. Het sterke punt van deze game is dat het makkelijk uit te breiden is met meer content, omdat het gestructureerd is opgezet.
Comments