Refugiul din Fereasta Mică a Sâmbetei, Munții Făgărașului, nu are ușă și priciuri, iunie 2018

Aflăm de la că la refugiul din Fereastra Mică a Sâmbetei ușa este pusă lângă intrare și se pare că poate fi ancorată doar cu o sârmă, dar nu va sta închisă. Nu există priciuri, doar niște polistiren pe unele grilaje metalice. Îi mulțumim Ralucăi Iosifescu pentru aceste precizări utile. (ghidul și harta masivului se pot descărca gratuit de la)


Ionut V. Epure La refugiul din fereastră ușa nu stătea închisă de acum doi ani, când am fost acolo și din păcate nu s-a făcut nimic nici cu paturile alea. Când am trecut acum doi ani pe acolo, "datorită" unor binevoitori "muntomani" a trebuit să îmi pun sacul de dormit direct pe plasa de buzău (pe jos era ud) și așa să "dorm" că ei și-au luat tot polistirenul și aveau nevoie de el și la picioare...

Gina Pauta In septembrie 2017 era un jaf in toata regula acest refugiu ...cred ca ciobanii isi sacrificau oi in interiorul refugiului, era balegar si singe era sinistru!

Ion Cârstea Inseamna ca am fost in aceias zi acolo. Eu împreună cine am mai fost am măturat si spălat podeaua de sînge ,am scos pieile afara ,ca sa putem dormi. Am cam dormit cu frica,nu stiam ce reactii o sa aibă ciobanii deorece am scos pieile afara. Au lăsat oile cu spinarile rupte de catre urs zile întregi sa se chinuie. Dovada de mare sadism.

Gina Pauta Cred ca era 1 septembrie , nu am dormit in refugiu... nici nu aveai cum parca era decorul unui film horor si ne-a fost teama si de ciobani asa ca am plecat!