Noutăţi, azi

DESCOPERIŢI - pe coloana din stânga a acestei pagini - TOATĂ ROMÂNIA (83 site-uri, cea mai documentată sursă din domeniu)
47,4 % din cheltuielile administrative sunt acoperite prin participare publică; restul de Ică Giurgiu 

Donează 30 de lei   Conținut: prezentare detaliată a reliefuluiexplorări, descoperiri geografice în România.    Nimeni nu oferă atâta informaţie ca noi (ştiri, articole, ghiduri, hărţi, imagini): 18.000 pagini A4 gratuit!
Mulțumim pentru sponsorizarea acordată potrivit legii


https://sites.google.com/site/romanianatura36/home/flora-vegetatie/bujori-la-plenita-langa-dunare


Foto: Alexandru Goja

(Craiova).
  


                                                                                                                                                   Maci. Foto: Vasile Bouaru (Rădăuţi). 
                                                                                                                                                               Piatra Craiului, versantul estic. Foto: Ică Giurgiu.


Există acces - prin televiziune, presă, carte şi Internet - la multe locuri din lume, dar rareori la diversitatea peisagistică a teritoriului României: pentru că aducerea în prim plan a datelor la zi - cu hărţi şi imagini - necesită multă minuţiozitate.   Nu omitem ce este important în spaţiul geografic românesc, oferim ilustraţie bogată, multă în premieră absolută, în premieră detaliat explicată şi facem trimiteri la bibliografie.   Oferim ample spaţii de publicare celor care nu-şi pot permite cheltuielile impuse de editarea şi difuzarea unor lucrări despre regiunile „neinteresante” geografic, turistic, istoric.   Vă oferim articole şi ghiduri, enciclopedia geografică a României: cu informaţii în premieră, care coincid cu ceea ce găsiţi pe teren. Aveţi la dispoziţie singura reprezentare fotografică explicată a ţării. Teritoriul românesc montan şi peisagistic este atât de puţin cunoscut încât aproape oricare dintre prezentările noastre este premieră informaţională, fotografică, geografică.   Descoperiţi diversitatea şi însemnătatea reliefului românesc!
 
  Munţii Făgăraşului. Foto: Ică Giurgiu (Bucureşti).

Donează 30 de lei