Marcaj refăcut pe Valea Viștișoara, Munții Făgărașului, iunie 2018 și descrierea ascensiunii

S-a remarcat Valea Viștișoara (vezi descrierea ascensiunii pe ea la https://sites.google.com/site/romanianatura47/home/carpatii-meridionali/fagarasului/muntii-fagarasului-valea-vistisoara-gazduire-la-ciobani ) (pe partea nordică a Munților Făgărașului, vezi GRATUIT harta și ghidul masivului la https://sites.google.com/site/romanianatura47/home/carpatii-meridionali/fagarasului/muntii-fagarasului-ghidurile-masivului ), pe 10 iunie 2018, între orele 10 și 14 (ne spune la https://www.facebook.com/groups/244993382294335/ domnul Nicolae Mercurean, de către Salvamont Victoria și Clubul Transmont Făgăraș), cu punct albastru, de la intersecția cu drumul spre Victoria / complex Sâmbăta de Sus până în căldarea glaciară superioară, aproape de Lacul Viștișoara.

Traseul devenise impracticabil de mai mulți ani, vezi https://sites.google.com/site/romanianatura47/home/carpatii-meridionali/fagarasului/valea-vistisoara-muntii-fagarasului-septembrie-2008-traseu-impracticabil.

Ne-au oprit ploaia și descărcările electrice. Vom continua cu zona de grohotiș de pe Muchia Drăgușului și traversarea spre Valea Sâmbetei (vezi strict harta locului la https://sites.google.com/site/romanianatura23/home/carpatii-meridionali/fagarasului/fagarasului-ghid-harta-2012 ). Mulțumiri participanților la acțiune!