Mukana lääkeainekokeessa

Vuoden vaihteessa 2013 olin taas mukana homeopaattisen lääkkeen lääkeainekokeessa. Se tehtiin kaikkien sääntöjen mukaan kaksoissokko-kokeena tarkan alkuhaastattelun jälkeen. Homeopaattiseen lääkeainekokeeseen kuuluu ettei testattavaa lääkettä, eikä sitä missä koodatussa annoksessa sitä on, tiedä kukaan muu kuin kokeen johtaja. Koeajan loputtua pidetään yhteispalaveri. Lopuksi koetulokset analysoidaan ja kootaan lääkeainekoe-raportiksi; joka on Materia Medikan perusta. Materia medikaan on koottuna myös lääkeaineen käytön mukana tulleita kokemuksia tuosta lääkeaineesta.

Lääkeainekokeessa mukana oleminen opettaa eniten homeopatiasta. Edes paranemiskokemuksessa, joka tulee oikeaa homeopaattista lääkettä saatuaan, ei ymmärrä niitä lainalaisuuksia joilla homeopatia toimii. Homeopatia on samankaltaisella hoitamista, eli "luodaan" homeopaattisella lääkkeellä samankaltainen sairaudentila ihmiseen joka hänessä jo on. Näiden tilojen resonanssi palauttaa energia-tasapainon ihmiseen. Homeopatia on energia-lääketiedettä, jolla ei voi myrkyttää ketään, mutta vahinkoa voi tehdä. Kuten tämän kertainen lääkeainekoe minulle hyvin muistutti.

Kokeen aikana koehenkilö pitää päiväkirjaa sekä on alkuun päivittäin, myöhemmin harvemmin, yhteydessä yhteyshekilöönsä joka on myös tehnyt alkuhaastattelun hänelle. Näin yhteyshenkilö huomaa muutokset puhetavasta ja tunnetiloista lähtien fyysisiin oireisiin koehenkilössä.Lääkeainetta otetaan säädetyt annokset tai vain siihen asti kun huomaa saaneensa oireita.

Pari päivää kokeen aloittamisesta hampaitteni ienreunaan alkoi muodostua musta rantu. Musta väri levisi kokeen aikana kiilteen allekin. Minulla alkoi kuukautiset, edellisten loppumisesta oli puolitoista viikkoa. Vuodin neljä viikkoa kuukautisverta kunnes omalla homeopaattisella rakennelääkkeelläni pysäytin lääkeainekokeen.Verenvuodosta johtuen veriarvoni romahtivat. Koko kokeen ajan minulla oli tunne, ettei ajatuksissani ole loogisuutta, kuin päässäni ei olisi ollut karttaa jonka avulla suunnistaa muistoissa ja oppimassani. Kuitenkin mieleni oli iloinen ja elämänmyönteinen. Sain rajun influenssan, jonka aikana minulle nousi kova kuume. Oloni oli taudin aikana hyväntuulinen.Puuhastelin kaikenlaista kunnes minun oli uupumuksesta levättävä. Missään taudin vaiheessa en hikoillut, en edes kuumeen laskiessa. Juomani neste kertyi kehooni. Yskin pari vuorokautta läpeensä. Ihoni kutisi koko kokeen aikana kauttaaltaan, oli nautinnollista raapia itsensä verille.

Minulla ei ollut koskaan ennen tätä lääkeainekoetta ollut mustat hampaat tai monta viikkoa kestävät kuukautiset tai kutinaa keholla. Influenssan olin sairastanut viimeksi teini-ikäisenä.

Samankaltaisella parantaminen ei tarkoita sitä että arsenikki-myrkytykseen otetaan homeopaattista Arsenicumia, vaan siihen otetaan oireenmukaista homeopaattista lääkettä. Kun taas homeopaattinen Arsenicum on sille luonteenomaisen ripulin lisäksi erinomainen lääke monenlaiseen patologiaan kuten elämää rajoittaviin tietynlaisiin pelkoihin.

Homeopatia on tehokas hoitomuoto monenlaiseen patologiaan. Mutta sitä toiselle määräävän ihmisen on tunnettava miten homeopatia toimii, ymmärrettävä homeopatian filosofia - näkemys sairaudesta sekä ihmisestä, sekä osattava toimia tilanteissa joissa jokin hoidossa on mennyt pieleen. Homeopatiaa hallitakseen on opiskeltava sitä muutamia vuosia, jonka jälkeen tietämystään voi syventää loppuelämänsä.