Perhe systeeminä, Alize Timmermann

Kommunikoinnista puheella kommunikoidaan 10 %, 90 % on muuta kuin puheella tapahtuvaa.

Aivoissamme on ns. peilisoluja, jotka reagoivat toisen ihmisen ilmeisiin ja tunnetiloihin. Homeopaatille peilisolut ovat hyvä työkalu, 90% asiakkaasta näkyy ja vain 10 % kuuluu..

Yhteiskuntamme on maskuliininen; hoitaminen on lievittävää, allopaattista, ajattelu on maskuliinista. Uskonnot ovat kehittyneet ihmisen mies-puolesta. Ennenvanhaan ei naisten sallittu lukea, mutteivät he halunneetkaan lukea. Anacardium - c. kun kahtia jaettu tulee pintaan.

Entisaikojen filosofeista esimerkiksi Sokrates oli yhteydessä feminiiniseen puoleensa. Suuri muutos tapahtui kun Kreikan kulttuuri valloitti maailmaa. Entisaikaan miehetkin pukeutuivat pitkiin mekkoihin ja kasvattivat pitkät hiukset. Aikojen kuluessa feminiininen pukeutumistapa on muuttunut maskuliiniseksi.

Homeopatialla pyritään pääsemään aina olemassa olleeseen tietoon. Tämä tapahtuu haastattelutilanteessa homeopaatin ollessa avoin ilman vaikutteita sille mitä tapahtuu. Näin myös haastattelutilanne on osa paranemista. Repertorisointi on "toinen aste" jolloin homeopaatti pukee vaikutteet sanoiksi.

Perhekin on ymmärrettävä systeeminä jolla on oma sielu joka vaikuttaa yli sukupolvien.

Ihmisen jokainen päätös on tehty tunnepohjalta analysoiden (neo-cortex). Barytan suolat kun neo-cortex on vahingoittunut. Silloin ihminen tietää paljon, mutta ei kykene tekemään päätöksiä. Homeopaatti ei saa analysoida, se vie harhaan.

Geenit ja moraalisysteemi ihmisillä on sama kuin 10.000 vuotta sitten. Jokainen perhe on oma yksikkönsä. Ihmisillä on ego-ongelma heidän kuvitellessaan olevansa erillisiä muista. Lapsi on saanut geenistönsä vanhemmiltaan, lapsen vanhemmat omilta vanhemmiltaan.

Plumbum kaipaa suojelua, on tyhjä koska on kadottanut jumalan. On masentunut, koska ei tunne henkisyyttä elämässään. Lääkkeellä alkaa saada yhteyttä henkisyyteensä. Lyijy suojaa radioaktiivisuudelta, suojaa elämää ja samalla menettää kosketuksen toiseen puoleen. Mitä koemme kehossamme on pieni osa siitä mitä oikeasti olemme. Inspiraatio on yhteys korkeampaan itseemme.

Aurum kaipaa kuolemaa koska tarvitsee jumalaa elämäänsä, kuollessaan pääsee yhteyteen jumalan kanssa. Eivät kuitenkaan usein kerro haluaan kuolla, koska tuntevat vastuuta muista.

Kaki-puu selvisi säteilystä, pommista Hiroshimassa ja Nagasakissa. Kemoterapia-potilaille, helpottaa säteilyn aiheuttamia oireita.