VASKIBOOK

Editoitua somea ja kesälukemista lukuvuodelta 2021-2022

Rehtorin terveiset

Hei, vaskilaiset!

Vaskivuori on herännyt jälleen henkiin. Huraa! Olemme saaneet nauttia monista erilaisista upeista tapahtumista, konserteista, diplomeista ja huikeasta musikaalista sekä näytelmästä. Ilman jännitystä emme tänäkään vuonna ole päässeet lukuvuottamme läpi, mutta kaikesta olemme selvinneet ja kaikki suunnitellut asiat olemme toteuttaneet.

Lukuvuosi Vaskivuoressa on ollut monia elämyksiä täynnä ja myös menestystä meille on tullut. Sekä syksyn että kevään ylioppilastulokset nousivat jälleen aiemmista ja hakijamäärä lisääntyi viime vuodesta. Lämpimät onnitteluni loistavasta yo-tuloksesta niin tuleville ylioppilaille kuin opettajillekin. Kamarikuoromme historiallinen voitto Corkin kansainvälisessä kuorokisassa oli todella kova saavutus, jota saimme yhdessä juhlistaa kultajuhlien merkeissä. Vaskivuori Big Band juhli puolestaan 30-vuotista taivaltaan, ja vihdoin saimme pidettyä myös muutaman vuoden siirtyneet Vaskifestit.

Näin kevään päätteeksi on mukava palata Vaskibookin kautta menneeseen ja muistella lukuvuoden tapahtumia ja lueskella opiskelijoiden tekstejä. Kiitokset lehtori Tatjana Kajalalle Vaskibookin koostamisesta. Kiitän teitä kaikkia tästä lukuvuodesta ja toivotan lehtori Paula Koskimäelle mukavia ansaittuja eläkepäiviä.

Mukavia lukuhetkiä ja oikein nautinnollista kesälomaa kaikille!

Elina Arokannas

Rehtori

31.5.2022