Recomanem‎ > ‎

Ioga i educació. Un aprenentatge per la vida.

1 d’abr. 2014, 4:48 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 1 d’abr. 2014, 4:48 ]
El ioga a l'educació és un ensenyament interdisciplinari que ens ajuda a despertar les intel•ligències múltiples que tenim dins nostre, a ser més creatius, més sensibles, més intel•ligents i més feliços. Per poder fer un bon aprenentatge, el cos necessita estar realxat, la respiració ha de ser lliure, les emocions han d'estar equilibrades i la ment concentrada.
Donar a conèixer el ioga a l´educació és ensenyar els nens i els joves a utilitzar els seus propis recursos interns per poder fer front a les situacions que se´ls hi plantegin al llarg de la vida.
El llibre va dirigit a mestres, pares, professors de diferents àmbits i qualsevol persona interessada en l'educació com a motor de canvi.

Dolors Garcia Debesa, Maià del Montcal (Girona). Mestra i professora de ioga diplomada pel R.Y.E.(Recherche sur le yoga dans l'Éducation). Ha fet una llicència d'estudis sobre el tema. És formadora i membre del grup de treball "El ioga a l'educació" de l'ICE de la UAB. Ha donat cursos a la Universitat de Girona i a l'Escola d'Expressió i Psicomotricitat Carme Aymerich de Barcelona. Ha participat en la primera jornada de "Ioga a l'Educació" realitzada a la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a mestra practica aquesta disciplina amb els alumnes des de fa anys, amb uns resultats molt satisfactoris.
http://eliogaaleducacio.blogspot.com.es/2011/05/ioga-i-educacio-un-aprenentatge-per-la.html
Comments