Una mirada al llenguatge oral i escrit. V Jornada d’educació infantil al Baix Empordà

28 de gen. 2016, 1:23 publicada per Servei Educatiu del Baix Empordà   [ actualitzat el 14 de març 2016, 8:06 ]
Dia: Dissabte 28 de maig
Lloc: INS La Bisbal
Horari: de 9h a 13.30h

Un any més tornarem  a celebrar la Jornada d’educació Infantil del Baix Empordà en la qual, partint de la pràctica dels professionals d'educació infantil, volem reflexionar plegats sobre la importància del  treball de la lectura i  l’escriptura i es facilitaran  eines i estratègies per acompanyar en aquest procés respectant els interessos de cada nen i fent una mirada a l’infant que aprèn.

Coneixerem  i compartirem “Bones pràctiques” del dia a dia a l’aula: El llenguatge escrit i les noves tecnologies;  El treball de la consciència fonològica; Carícies literàries;  Sacs d’expressió oral, com i quan treballem la llengua oral a l’escola; Els lapbook un treball creatiu per recollir i escriure informació sobre un projecte; Poetiquem. Gaudir de la poesia; Escriure a l’escola (Com entenem el procés d’aprenentatge de l’escriptura. Per a què escrivim?...)

Tot això, juntament amb la conferència a l’inici de la Jornada a càrrec de la Margarida Falgàs , es recull al programa, encara provisional, que us presentem. Amb la intenció de fer, una vegada més, que la trobada sigui una oportunitat d’avançar en la Innovació en l’etapa d’Educació Infantil, amb iniciatives, petites i grans, que ens ajuden a créixer.

També hi haurà una exposició de materials sobre Grafia i l’entorn i d’activitats de lectoescriptura  a càrrec dels centres educatius de la comarca.

La inscripció serà a finals del mes d’abril. Anireu rebent més informació de la jornada a través de la web d’educació infantil del Baix Empordà.
Recordeu, el dissabte 28 de maig a l'Institut de la Bisbal ens retrobarem. Reserveu-vos la data a la vostra agenda.