E-toolkit

Omgaan met stress tijdens corona

Corona brengt heel wat stress, zorgen, angst, piekergedachten ... met zich mee. Deze
e-toolkit bied je info, oefeningen en handvaten om daarmee zelf aan de slag te gaan. Alleen, of met lotgenoten.

Hoe kan je deze e-toolkit gebruiken?

Het is een instrument om je bewust te laten stilstaan bij jouw stress-niveaus. En het reikt je een aantal handvaten aan om zelfbewuster om te gaan met je stress, of actie te ondernemen als je voelt dat je energienemers aan het doorslaan zijn.

Let wel! Bij aanhoudende en/of stressgerelateerde klachten die je dagelijks functioneren sterk belemmeren, is het aangewezen om professionele begeleiding te zoeken. Deze toolkit is dus NIET ter vervanging daarvan.

4 basistips tegen stress in corona-tijden

Sofie Meyer - stress- en burn-out coach - geeft je in dit korte filmpje vier tips om je stressniveau onder controle te houden. Als je die probeert toe te passen in jouw dagelijkse leven, creëer je voor jezelf een basis van goede 'stress-hygiëne'.

Als je dat wenst, kan je vrijblijvend contact opnemen voor persoonlijke feedback. Of voor begeleiding van een sessie, individueel of in groep.

Je hebt ook de mogelijkheid om onder professionele begeleiding je ervaringen, gevoelens, vragen ... met lotgenoten te delen. Deze sessies zijn gratis, en gaan online door in kleine groepjes. Check de kalender voor een overzicht.