In deze moeilijke periode gaan we in een overlevingsmodus. Je hiervan bewust zijn, voor jezelf zorgen én elkaar helpen, geeft je meer veerkracht. Ook ná corona!

Daarom is deze gratis e-toolkit tegen stress ontwikkeld. Om fit in je hoofd te blijven tijdens de corona-crisis. Én erna.

Je vindt hier informatie, tips en oefeningen waarmee je zelf aan de slag kan gaan! Verder kan je kijken naar inspirerende interviews over de impact van corona op ons mentaal welzijn met experten en ervaringsdeskundigen.

Van wie is dit initiatief?

Hallo, ik ben Sofie. Psychotherapeut en coach (stress & burnout, teams, loopbaan). Met deze e-toolkit wil ik mensen verstérken.

Dat is ook mijn belangrijkste motivatie: vanuit ervaring, betrokkenheid en expertise mijn klein steentje bijdragen in deze moeilijke periode. Door mijn kennis te delen, en praktische oefeningen te geven waarmee jij zelf aan de slag kan gaan.

Heb je vragen? Of nood aan meer begeleiding (persoonlijk of met lotgenoten)? Stuur me gerust een berichtje via info@tegen-corona-voor-elkaar.be.

Als je dat wenst, kan je contact opnemen voor persoonlijke feedback. Of voor begeleiding van een sessie, individueel of in groep. Ik geef je graag meer info.

Ik bied ook de mogelijkheid om onder begeleiding je ervaringen, gevoelens, vragen ... met lotgenoten te delen. Deze sessies zijn gratis, en gaan online door in kleine groepjes. Check daarvoor de kalender.