Homepage

Welkom op de website van Schorvoort 2020. Kom hier alles te weten over de verkavelingsplannen in Schorvoort en de problematiek er rond.

Bij Info vind je alle feiten. Wat zijn de plannen? Wat is de Aa-vallei? Wat zegt de politiek? Al je vragen worden daar beantwoord.

Benieuwd wat we al deden? Bij Onze acties zie je onze campagnes door de jaren heen.

Bronnen nodig? Op de pagina Publicaties vind je een studie van de KU Leuven, het Masterplan in PDF,  krantenartikels en meer.

Wie zijn wij?

Schorvoort 2020 vormt een onafhankelijk wijkcomité dat zich verzet tegen de  grootschalige woonuitbreidingsplannen in  het Turnhoutse gehucht Schorvoort. In 2011 startten wij al met actievoeren. Sindsdien gaan we praten met de gemeente Turnhout, informeren en verenigen we de inwoners en houden we nieuwe ontwikkelingen in de gaten. 12 jaar later gaan we even strijdvaardig door!

Laat van je horen!

Burgerverzet werkt! Laat dus van je horen!

Met een druk op de knop stuur je in enkele seconden een mail naar de Turnhoutse partijvoorzitters of het kabinet van Zuhal Demir. Er zal een voorbeeldmail openen waarbij de ontvangers al zijn ingevuld. Voeg gerust ontvangers naar keuze toe!