Math PDR

Lectii video de Matematica online

Gratuit, simplu si util

NOU: Teste Smart, verificarea cunostintelor si sfaturi pentru un studiu eficient

Am inceput lucrul la un set de teste care sa permita elevilor sa se autoevalueze. Astfel, inainte de lucrari scrise sau in urma terminarii unor unitati de invatare veti putea incerca un astfel de test sa vedeti cat reusiti sa intelegeti si ce sectiune ar trebui sa revizitati pentru o invatare buna. La unele cerinte trebuie sa alegeti una din mai multe variante, iar la cele unde trebuie sa scrieti un raspuns cititi cu atentie indicatiile scrise colorat inainte de a o face. Raspunsurile corecte se vor valida doar daca sunt scrise corect. Succes!

NOU: Generatoare de teste, exercitii fise de lucru


Am inceput lucrul la o serie de fisiere excel care genereaza oricate exercitii vizand diverse unitati de invatare, numai bune pentru lucru individual sau ca teme in munca la clasa. Sfatuim utilizatorul sa foloseasca setarile propuse de noi pentru ca fisierele obtinute sa ii fie intr-adevar utile. Succes!

Despre Math PDR

Din 2009 si pana astazi, dupa 10 ani de lucru la proiect, Math PDR insumeaza o colectie de peste 900 de lectii video de Matematica, toate gratuite si la dispozitia oricui. Am inceput proiectul alaturi de tatal meu ca student si ne face deosebita placere sa vedem feedback-ul din partea unui public intr-o continua crestere. Exista si astazi oameni care descopera pentru prima data ca mediul online este unul care ofera posibilitati de invatare asa ca va invitam sa distribuiti si sa impartasiti si cu prieteni, colegi sau cunostinte colectia noastra de lectii. Le facem in continuare cu drag, energie si mult interes. Succes la examene!

Aparitii ale proiectului Math PDR in media

Aparitie Antena 3

Interviu Transilvania LIVE

Aparitie Pro TV

Daca doriti sa faceti o donatie, o puteti face astfel:


Transfer bancar

IBAN: ROBRDE130SV39953611300 (cont in RON, BRD – Groupe Société Générale)

Titular cont: Poenaru Radu


Va multumim!